Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowe Klocki

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę wstawić banner.

24h

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie podałeś jaki to będzie typ :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Nick: HappyBerry

Imię: Patryk

Słow kilka o mnie: Ostatni rok w gimnazjum własnie na mnie czeka no niestety nadal jestem gimbusem. Mimo wszystko jestem osobą z która można współpracować łatwo się dogadac ^^ Kreatywność to podstawa! Poza mc interesuję się grafiką komputerową (fotoszop) oraz tą na kartce czyli zwykłym ołówkiem. Oczywiście nie jest to co prawda profesjonalne ale sprawia mi to na tyle radości, że nie przestaję. Także to by było na tyle sam ocenisz jaką jestem osóbką gdy mnie poznasz ;)
Dlaczego ja? Są wakacje mam czas do wyjazdu jeszcze kilka dni dlatego chciałbym pograć sobię w gronie ogarniętych osób ;)

Opublikowano

PODANIE

Nick:BloodJobs (nopremium)

Imie: Przemek

Słówk kilka o mnie: We wrześniu ide na ostatni rok gimbazy :-/ Potem ide do szkoły informatycznej.W minecraft gram już ok 3-4 lata więc znam co nieco.Przeważnie dogaduje się w ludźmi :-) 

Dlaczego ja ???? Mamy wakacje a ja nie mam co w nie robic więc próbuje się udzielać xD Tworze też własny serwer minecraft real life więc mam nadzieję ze ten czas który mi zostanie wykorzystam w dobry sposób :-)

76561198048273608.png

Opublikowano

Nick:TheKajzera

Imię:Adrian

Non-Premium

Dlaczego ja?: Jestem spokojnym człowiekiem który nie psuje innym ani humoru ani ich budowli, lubie grac i budowac sb spokojnie.

Cos o mnie: skonczyłem szkołę, obecienie pracuje dorywczo, lubie balowac i imprezowac dlatego tez czesto nie ma mnie wieczorami i nocą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...