Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący chętnie zasięgnie kilka rad

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc przejde do sedna sprawy. Mam cienia 18/19 lvl i jest to moja 1 postać.Teraz pytanie czy dobrze rozdałem punkty ? Mam zamiar grać łukami, ale teraz używam głównie dwóch spellów, pułapki i takie zamrażające : 

Beztytuu1_ewasnrn.png

druga sprawa to taka , co robić z itemami tkzw , unikalnymi ? tymi żółtymi których nie używam , opłaca sprzedawać się je w sklepie ? bo teraz tak robię ale czy jest to najlepsza opcja ? Ciągle zbieram jakieś orby i umieszczam je w skrzyni , narazie prezentuje się tak :

Beztytuup_ewasnhs.png

Ew. Jak macie jakieś rady dla newbie w poe to dawać ;)

Opublikowano

Powiem Ci tak... Po pierwsze pod łuk najprościej się robi buildy Rangerem. Co do punktów, polecam Ci wbić na 4um i tam na samym dole masz postacie, wbijasz tą którą grasz i tam szukasz sobie buildu. Jeśli samemu zrobisz build to może z początku będzie się grało fajnie, ale po wbiciu 40/50lvlu zaczniesz dostawać dość ostry wpier*%# od wszelkich mobków. Jeśli chciałbyś więcej pomocy pisz PW.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Postacie moją pewien predefiniowany profili i w nim czują się najlepiej, takie jest początkowe odczucie i nie jest ono złe, sztuką jest odpowiednie tego rozwijanie pod skille i itemy i bronie itp, ale nie do końca to jest prawdą że potem na wyższych levelach jak się tego nie zrobi to jest gorsza postać , no właśnie tak nie jest, okazuje się że można odskoczyć od głównego nurtu drzewa umiejętności i zbudować naprawdę mocną postać, odkryłem to dopiero niedawno...

Opublikowano

Powiem Ci tak... Po pierwsze pod łuk najprościej się robi buildy Rangerem. Co do punktów, polecam Ci wbić na 4um i tam na samym dole masz postacie, wbijasz tą którą grasz i tam szukasz sobie buildu. Jeśli samemu zrobisz build to może z początku będzie się grało fajnie, ale po wbiciu 40/50lvlu zaczniesz dostawać dość ostry wpier*%# od wszelkich mobków. Jeśli chciałbyś więcej pomocy pisz PW.

Co ty gadasz .. najpierw wymyślasz build potem wybierasz postać. Poe jest unikalne pod tym względem że każda postać może grać czym chce.

Opublikowano

Co ty gadasz .. najpierw wymyślasz build potem wybierasz postać. Poe jest unikalne pod tym względem że każda postać może grać czym chce.

Przecież nie napisałem że jest inaczej. Kolega chciał grać łukiem to napisałem mu że pod łuk najprościej gra się rengerem (najwięcej buildów pod łuk, na drzewku najbliżej punkty do projectal dmg itp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...