Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę pomysłodawcą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam ekipy serwerowej, bo mam pomysł na serwer. Tak wiem że wydaję się to głupie bo niby to nie jest trudna robota, ale wiem że jeśli ekipa ma Source i potrafi się nim posługiwać to moje pomysły byłyby błahostką dla dobrego technika, a mogłaby zrewolucjonizować świat gry Metin2. Więcej informacji o sobie udzielam na priv :)

Opublikowano

Mogę Cię prosić abyś opisał co nowego byłoby na tym serwerze co by sprawiło że zrewolucjonizuje świat Metin2. Napisz też co w zamian chcesz za projekt i mam nadzieję że masz cały projekt w jakimś pliku tekstowym.

Czekam na informacje.

Opublikowano

Mogę Cię prosić abyś opisał co nowego byłoby na tym serwerze co by sprawiło że zrewolucjonizuje świat Metin2. Napisz też co w zamian chcesz za projekt i mam nadzieję że masz cały projekt w jakimś pliku tekstowym.

Czekam na informacje.

Jesteś tępy czy tylko udajesz? On chce dać pomysły do wdrążenia na serwer jakiejś ekipie, a nie wszystkim. Wyjdź już z tego działu bo tylko spamisz jak taki ułom bez sensu.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Masz pomysł na jakiś konkretny typ serwera czy mieszanka wszystkiego co przynosi gówniane efekty ?

nie wiem jaki masz tam pomysł ale powinieneś zwrócić uwage na 3 podstawowe rzeczy.

1. Na serwerze musi być gospodarka

2. Na serwerze DMG musi być zbalansowane aby pvp nie trwało 10 minut :) lub że będziesz bił więcej z hita niż skilla :D ( obecnie takiego dziadostwa pełno)

3. Serwer musi mieć klimat aby gracze nie uciekali po 3 dniach gry

Powodzenia :)

ps. ile masz lat ?

24267682304344824194.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...