Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tobół Bug Znowu Działa?

xbandzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm...dziwna sprawa.trzeba poszperać na forum może się coś znajdzie,bo tak to nie wiem co to mogło być.

phenomon.gif
Opublikowano

@Up jak nie masz pomysłu to po chu..... piszesz??

Ja myślałem ze znam ten sposób ale jednak nie ;/

(otwierasz sklep dajesz Ku za np.600k potem przeciągasz w eq tą aurę na inne miejsce ale nie działa ;/

POMOGŁEM DAJ + ALBO 5*

Opublikowano

Tak serio, przyznaj ile brales prochów :D   (yoke)

Wracając do tematu, postaram się coś znaleźć, ale według mnie jeżeli gościu to ma, to jest możliwość, że sam zrobił tego hacka :D A wtedy szit z hacka ;p

Opublikowano

To jest jakiś bug od gry. Kiedyś też go doświadczyłem. Sprzedawałem komuś przez handel Gizarmę za 20k. Ja dostałem kasę, a on Gizmy nie ;p

Nie próbujcie tego sami wywoływać, bo to zdarza się losowo i niestety rzadko ;/

Opublikowano

Może ci sie przyśniło ? :D

Albo byłeś zaćpany :D ?

Nie no Joke .

Pewnie kupiłeś Rozproszenie Magi ^^

Albo koleś Ninja jest Prawdziwy Ninja zamkną sklep zanim ku trafiło do ciebie ? :D

Opublikowano

ja mysle ze on to zrobil tak jak kiedys bylo objasnione na forum (albo ja tak kogos okradlem xD ale wiem ze to bylo dawno i juz nie pamietam)

ale dam poradnik

1.kupujemy tobół u handlary(Kosztuje 500yang ale po zbieraniu wszystkiej kasy zarobimy tyle po zabiciu 63 piesków)

2.Klikamy prawym przyciskiem myszki na tobół wpisujemy nazwę sklepu np Aura za 600k i wciskamy "Ok"

3.Teraz przeciągamy jakieś dziadowe KU(księgę umiejętności) na tobół i wpisujemy cenę 600k i wciskamy ok

4.Teraz ściągamy program Revolution Engine i uruchamiamy w nim plik metin2client.bin

5.Skanujemy w poszukiwaniu id naszego (id mozna wziąć za strony

http://www.mpcforum.pl/topic/65970-komendy-wszystkie-po-polsku/

6.Kiedy znajdziemy id naszego ku podmieniamy je na id aury

7.Wystawiamy sklep i gotowe

Nie będę dawał instrukcji obsługi Revolution Engine ponieważ nie mam czasu pozatym jest już gdzieś na form wystarczy poszukać :D

btw. żeby bug działał trzeba grać przez obejście na kliencie pl z 2008 lub 2007r (poradnik tez jest gdzies na forum)

Jeżeli pomogłem poproszę + :)

Tego nie da się zrobić na ku, na inne itm działa :)

Ponieważ id ku są jedne i wychodzą losowo. A tam są id instrukcji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nie wiem. Ja gram na Kirian i na Twierdzy. Na kirian koleś dał mi 20k za olejek piżmowy. Bałem się że ma Trade Hacka czy coś (kiedyś mnie tak okradziono) więc wystawiłem tobół, on kupił i pisze do mnie że nie ma o.O

Potem chciałem sobie przerzucić kase z ednego konta na drugie (200kk) wiedziałem że takiej kwoty nie da się w handlu wpisać więc na tamtej wystawiłem kwiat kaki za 200kk kupuje patrze w eq jest czyste. Nie ma kwiatu (eq na tym końcie było czyste ono było tylko do FishBota i DropHacka). Moim zdaniem jest to bug który zdarza się bardzo, bardzo rzadko.

1390144171-U592769.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up jak nie masz pomysłu to po chu..... piszesz??

Ja myślałem ze znam ten sposób ale jednak nie ;/

(otwierasz sklep dajesz Ku za np.600k potem przeciągasz w eq tą aurę na inne miejsce ale nie działa ;/

Przecież logiczne po co to pisze .. nabijacz postów ..

Hmm ja też się z takim czymś spotkałem .. gościu miał kd +4 za 200k no to kupiłem kase zabrało a kd w eq nie ma :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiem wam że mi się to nie przydażyło a jak ktoś odkryje to z mpc to i tak tu tego nie napisze... ale na takim bugu to np. kd defa+4 za 1kk to dzienie by sie z 500k zarobilo ;d

a bug to raczej nie jest bo bugi albo są albo ich nie ma... jeszcze nie widziałem bugu któy przytrafił się 10 osobą a reszcie nie...

sorki za orto

imetin_logo.png

Opublikowano

powiem wam że mi się to nie przydażyło a jak ktoś odkryje to z mpc to i tak tu tego nie napisze... ale na takim bugu to np. kd defa+4 za 1kk to dzienie by sie z 500k zarobilo ;d

a bug to raczej nie jest bo bugi albo są albo ich nie ma... jeszcze nie widziałem bugu któy przytrafił się 10 osobą a reszcie nie...

sorki za orto

Laggg...

imetin_logo.png

Opublikowano

Ale spam O_O Ja złodziejem nie jestem, i nie chce się do tego za bardzo mieszać... Ale KU mają jedno ID. Trzeba szukać ID skilla. Tak samo marmury polimorfii - mają jedno ID, ale w sobie jeszcze drugie ID, moba.

@UP Z Twoich obliczeń wynika, że dziennie sprzedasz aż pół KD D: Jakby po zakupie KD zostawało w shopie, to w 1 dzień można by uzbierać ładną sumkę. Wystawić za 100k. Każdy, kto wie po ile chodzi, i ma te 100k, bez zastanowienia kupiłby to. Nie pojawi mu się w EQ, to spróbuje jeszcze raz. Domyśli się, że mu kase zabiera po straceniu 400-500k, lub przy informacji "nie masz wystarczającej ilości yang"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...