Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie gry zgrać?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema,

mam ps3 i ogólnie to nie mam w co grać. Obecnie chcę dokończyć gra v i dalej nie mam planów. Są jeszcze jakieś fajne gry oprócz na mova i bf4? Jeśli nie to chyba będę musiał sprzedać konsolę, tak przynajmniej będę miał 1k w kieszeni.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Gier jest mnóstwo.

Chociaż powinienem Ci polecić gry nowiuśkie itp...

Polecam klasyka z PSXa - Final Fantasy IX.

Baśniowy klimat, super gra, naprawdę warto.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

No żeby komuś brakowało gier na PS3 to naprawdę dziwne :D Przejdź się do jakiegoś sklepu w twoim mieście i zobacz czy nie ma czegś do kupienia w co byś pograł. W internecie na allegro masz masę tanich gier. Jak jesteś leniwy to całą masę gier zakupisz przez PS Store. Nic ci nie polecę bo nawet nie napisałeś co lubisz. A świat nie kończy się na GTA, CoD, BF itp :)

Opublikowano

Tak na szybko z głowy

The Walking Dead
The Wolf Among Us
Gran Turismo 6
Remember Me
Spec Ops: The Line
Fist of the North Star: Ken's Rage
The Last of Us
Red Dead Redemption
PROTOTYPE 2
Sleeping Dogs
Call of Duty: Black Ops II
VANQUISH
Burnout Paradise
Hell Yeah!
Killzone 3
WipEout HD

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Od siebie mogę dodać to:  ( z pominięciem podanych już tytułów)

Dragons Dogma Dark Arisen

Little Big Planet 1 oraz 2

Demon's Souls oraz Dark Souls 1 oraz 2

Heavy Rain

Beyond Dwie Dusze

Seria God of War

Dante Inferno

Serię Batman

Ni No Kuni Wrath of the White Witch

Castlevania

Final Fantasy wszystkie części

Serię Assassin Creed

Rayman Legends/Origins

Puppeteer

póki co tyle mi przychodzi na myśl, a znajdzie się tego jeszcze sporo

Opublikowano

Max Payne 3, Borderlands 1 + 2, Gran Turismo 6, Watch Dogs, Metro, Dead Island, Payday 2, Skyrim, Far Cry 3, Minecraft, Uncharted 3: Oszustwo Drake'a.. sporo jeszcze tego, a koledzy u góry wymienili już większość fajnych tytułów.

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Możecie powiedzieć ile zajmie ukończenie The Last of Us (lub ile zajęło to wam)? Są jeszcze jakieś fajne exclusivy oprócz uncharted i killzone? Jaki fps na ps3 jest obecnie najlepszy pod względem grywalności i grafiki(multiplayer)?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Możecie powiedzieć ile zajmie ukończenie The Last of Us (lub ile zajęło to wam)? Są jeszcze jakieś fajne exclusivy oprócz uncharted i killzone? Jaki fps na ps3 jest obecnie najlepszy pod względem grywalności i grafiki(multiplayer)?

Jakieś 13,5h, dużo zwiedzałem i podziwiałem tą zajebistą grafikę jaką udało się wyssać z PS3 :)

Co do ex'ów, to polecam:

serię God of War

serię Gran Turismo

Heavenly Sword

Heavy Rain

serię Little Big Planet

serię Ratchet & Clank

serię Resistance

inFAMOUS 1&2

Wipeout HD

serię Yakuza

Moim zdaniem najlepszym FPS'em na PS3 pod względem grafiki jak i grywalności jest Black Ops 2.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jakieś 13,5h, dużo zwiedzałem i podziwiałem tą zajebistą grafikę jaką udało się wyssać z PS3 :)

Co do ex'ów, to polecam:

serię God of War

serię Gran Turismo

Heavenly Sword

Heavy Rain

serię Little Big Planet

serię Ratchet & Clank

serię Resistance

inFAMOUS 1&2

Wipeout HD

serię Yakuza

Moim zdaniem najlepszym FPS'em na PS3 pod względem grafiki jak i grywalności jest Black Ops 2.

Tja, 150zl za 13,5h. Chyba trzeba zacząć kupować używane gry, znacie jakiś dobry serwis?

Opublikowano

Tja, 150zl za 13,5h. Chyba trzeba zacząć kupować używane gry, znacie jakiś dobry serwis?

Jak lubisz się wymieniać grami z innym to polecam gametrade :P A dużo tanich używek i nówek znajdziesz na allegro.

Opublikowano

Dokładnie, jeśli chodzi o wymianę gier z innymi użytkownikami to polecam gametrade. Też z tego korzystam co jakiś czas, dobry serwis, przejrzysty i sprawdzony.

Allegro to wiadomo, tam się znajdzie wszystko.

Jeśli jesteś z Poznania lub z okolic i jeździsz tam czasem to polecam sklep Tryton na Głogowskiej 125, nie jest to żaden wielki sklep, ale mają sporo towaru na różne platformy konsolowe jak i same konsole, no i jak chcesz mają też klocki lego ;)

Opublikowano

Polecam ci serdecznie wszystkue oslony serii God Of War gra epicka a do tego tania.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...