Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić plugin hreserved_slots na wywalanie osoby?

Bulgarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Odrazu mówię że jak ktoś nie ma kompletnego pojęcia o tym co podam niech nic nie pisze. Licze na odpowiedzi osób które są w 100% pewne jak to ustawić.

Mam serwer 16slotowy. I nie mam zamiaru ani dodawać slotów ani odejmować. Chcę żeby zawsze było 16.

I tutaj moje pytanie jak ustawic plugin hreserved_slots tak żeby z tych 16 slotów jak będzie chciała wejsc osoba z uprawnieniem slota wywalało osobę z wysokim pingiem.

Da się tak woogole ustawaić? Dam moje ustawienie i ono nie dzuała jak ja chcę. Czekam na pomoc.

// ConVars for plugin "hreserved_slots.smx"

// protect admins from beeing dropped from server by reserved slot access (0: no protection, 1: except spec mode, 2: full protection)
// -
// Default: "1"
sm_hreserved_admin_protection "2"

// kick bots/fake clients (e.g. SourceTV)? (0: kick, 1:  do not kick)
// -
// Default: "0"
sm_hreserved_bot_protection "0"

// method for dropping players to free a reserved slot (0: no players are dropped from server, 1: kick, 2: offer to be redirected to the server specified in sm_hreserved_redirect_target)
// -
sm_hreserved_drop_method "1"

// select how players are chosen to be dropped from server when there are multiple targets with the same priority. (0: highest ping, 1: shortest connection time)
// -
// Default: "0"
sm_hreserved_drop_select "0"

// value to be subtracted from the immunity level of spectators. The value 0 will make spectators to be treated like players in the game
// -
sm_hreserved_immunity_decrement "1"

// alternate server a client is offered to be redirected to, if sm_hreserved_drop_method is set to value 2
// -
// Default: ""
sm_hreserved_redirect_target ""

// time to show the redirection offer dialog
// -
// Default: "12"
sm_hreserved_redirect_timer "12"

// number of reserved slots (do not specify or set to -1 to automatically use hidden slots as reserved)
// -
// Default: "-1"
sm_hreserved_slots_amount "-1"

// disable/enable reserved slots
// -
sm_hreserved_slots_enable "1"

// use sourcemod immunity level to find a player to be dropped (0: do not use immunity , 1: use immunity level)
// -
sm_hreserved_use_immunity "1"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...