Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot/farmbot itp.

NewPower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam takiego programiku żeybm mógl sobie wyjść z ziomkami na gibca, a on będzie za mnie pyk, pyk level, hajs, fejm. Napisze to wielkimi bo dużo osób ma tutaj problemy z czytaniem nie może to być KamerMod no chyba, że znacie sposób na wyjęcie ip i portów innym sposobem niż ten kamera , pozdro mordy 

9rskk1.jpg

Opublikowano

@up 

na kamermodzie najpierw byl problem z wyciagnieciem serverinfo, teraz mam to zrobione, ale nie widze wszystkich itemow , dodam, że jak probowalem expboty, które włączają sie przez injector to przy ich włączeniu od razu jakis crash metka i sie wyłączał :)

9rskk1.jpg

Opublikowano

@up 

na kamermodzie najpierw byl problem z wyciagnieciem serverinfo, teraz mam to zrobione, ale nie widze wszystkich itemow , dodam, że jak probowalem expboty, które włączają sie przez injector to przy ich włączeniu od razu jakis crash metka i sie wyłączał :)

mam to samo, nie widze wszystkich itemow, jezeli ktos wie jak to naprawic to pisac :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...