Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika/media/pomoc/inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie polecacie?
Wydymał kogoś, wysłał coś niekompletnego?

To że robi c*****e prace nie oznacza że macie go nie polecić.
To tak samo jakbyście stwierdzili że salon Toyoty jest c*****y bo w Ferrari każdy samochód jest o niebo lepszy.
To jest prawda, ale nie każdego stać na Ferrari, ma to swoje odzwierciedlenie w grafice, wysoka jakość - drogo, niska jakość - tanio.
Jeśli np. ja odeślę kogoś bo zaproponuje za mało za moje prace, to logiczne że pójdzie do kogoś kto sprzeda mu taniej, słabsze prace, ewentualnie znajdzie się jakiś rekin biznesu wypropsowany po znajomości przez "udziałowych" grafików np. Wredna i taki Jemilo odjebie PSD nadające się do kosza za niską cenę, jak to było w przypadku jednego z moich ostatnich klientów. (nadal się śmieje z tego psd'ka, prawdopodobnie najgorszy jaki widziałem na oczy, za równo mega niespodzianka bo spodziewałem się po nicku czegoś lepszego).

Licząca się opinia, to opinia od osoby która już dokonała zakupu.
Jeśli wychodzi na to że nikt nie wydał takiej opinii, to trzeba się opierać na "kto nie ryzykuje, nie pije szampana", a nie sugerować się opiniami osób które w d***e były i gówno widziały.

Co do samego grafika którego tyczy się temat. Masz słabe prace, więc nie spodziewaj się kokosów / dołączenia do pro elo harpagan teamu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Człowiek godny współpracy. A przede wszystkim godny zaufania!

Profesjonalna obsługa oraz kreatywność.

Opublikowano

znam dobrze człowieka i muszę powiedzieć, że nigdy nie słyszałem aby kogoś zawiódł. Każdy od niego wychodzi uśmiechniętyn i zadowolony xD

Opublikowano

Nie polecam xD prosi się o to aby napisać o nim pozytywnie, jeszcze nigdy nie widziałam aby zrobił dla kogoś grafikę, nawet potrzebował grafika na własny serwer do ogarnięcia hahahahahaha. 

Opublikowano

Grafika to raczej klapa :/ Kilka prac starczy by stwierdzić że nie ogarniasz dobierania czcionek/efektów tekstowych, belki wyglądają jak zwykłe txt na kształcie.

Nie wiem czy jako sponsor/.... sprawujesz się dobrze ale posadę grafika bądź oferowanie prac komuś a zwłaszcza za wynagrodzenie sobie odpuść jak na ta chwilę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...