Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika/media/pomoc/inne

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

Słowem wstępu przejdę od razu do mojej oferty...

Co mogę zaoferować?

• Grafikę pod prezentację, tła i wiele wiele więcej - zawieszone

- każde zlecenia wykonuję pod zamówienia klienta, to co potrzebujesz, to otrzymasz

- grafikę wykonuję zawsze w jak najszybszym terminie

- zapoznaję się z projektem zleceniodawcy szczegółowo

• Ruchome bannery pod reklamę serwerazawieszone

- kolorowe, animowane czy też zmienne pokazy grafik, świetnie nadają się na reklamę serwera

- każdy projekt jest prze ze mnie analizowany i zatwierdzany, wystarczy uzgodnić co ma wchodzić w jego skład

• Pomoc przy konfiguracji Free BSD

- konfiguracja systemu FreeBSD

- przygotowanie systemu pod postawienie na nim serwera metin2

• Pomoc przy stawianiu serwera Metin 2

- wgrywanie po stronie serwera i klienta przeróżnych rzeczy m.in. mapy, bronie, zbroje

- analiza i eliminacja błędów występujących na serwerze

- konfiguracja oraz szczegółowe zabezpieczenie plików serwerowych

- optymalizacja plików

- konfiguracja plików

• Instalacja każdego silnika forum oraz konfiguracja

- instalacja IPB, myBB i wiele wiele więcej for na twojej domenie

- konfiguracja i zabezpieczanie forum

- optymalizacja forum

- pomoc w edycji

• Layouty - zawieszone

- przeróżne layouty pod twoje wymagania

- czas wykonania zależy od twoich potrzeb

Moja oferta jest bardzo korzystna, szczególnie dla tych, którzy rozpoczynają swoją karierę w stawianiu serwera. Z doświadczeń mogę napisać, że ogromna ilość osób, która rozpoczyna swoje projekty prywatnego serwera Metin2, nie ma pełnych umiejętności, przez co plany nie wypalają. Moja oferta może pomóc, gdyż mam doświadczenie, i to nie małe związane z tworzeniem, edycją czy poprawnym zabezpieczaniem chociażby plików. 

Jesteś zainteresowany i wahasz się? Bez potrzeby, wystarczy napisać do mnie prywatną wiadomość tutaj lub na GG, a wszystko sobie wyjaśnimy.

Ogłoszenie w żaden sposób nie nawiązuje do handlu, to tylko informacja.

3161414062308131078419.png

9508714056394031078419.png

8633614059024991078419.png

1410014059616091078419.png

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Moja sygnatura powinna Ci troszkę wyjaśnić. Więc tak, jako grafik pracowałem na różne tematy, od grafiki pod stronę do tła pod piosenkę. Nie miałem możliwości tworzenia pod serwer Metin2, dlatego tutaj się ogłosiłem. Czekam na pierwsze zlecenia. Mam świadomość, że pierwszy raz dla klienta u nowej osoby jest ciężki, ale kiedyś musi to nastąpić, zawsze zgłosi się ta pierwsza osoba i poleci lub nie.

Opublikowano

Moja sygnatura powinna Ci troszkę wyjaśnić. Więc tak, jako grafik pracowałem na różne tematy, od grafiki pod stronę do tła pod piosenkę. Nie miałem możliwości tworzenia pod serwer Metin2, dlatego tutaj się ogłosiłem. Czekam na pierwsze zlecenia. Mam świadomość, że pierwszy raz dla klienta u nowej osoby jest ciężki, ale kiedyś musi to nastąpić, zawsze zgłosi się ta pierwsza osoba i poleci lub nie.

twoja sygnatura mi się nie podoba jest prosta a co za tym idzie powinna być ładna ale mnie nie zachwyca zrób coś pod metina i pokaż bo tak nie ma jak cie ocenić jeżeli miałbym oceniać po samej sygnaturze nie był bym dobrej myśli

Opublikowano

Klient tak chciał, jego wymagania.

anyway, to dział metin2 więc pokaż coś związnego z metinem.

jak narazie zdania nie zmieniam :)

Opublikowano

Witam,

Słowem wstępu... 

Co mogę zaoferować?

• Grafikę pod prezentację, tła i wiele wiele więcej
  • Ruchome bannery pod reklamę serwera
  • Pomoc przy konfiguracji Free BSD 1
  • Pomoc przy stawianiu serwera Metin 2 2
  • Instalacja forum IPB wraz z licencją
  • konfiguracja / zabezpieczenia

Moja oferta jest bardzo korzystna dla tych, którzy rozpoczynają swoją karierę w stawianiu serwera, z doświadczeń mogę napisać, że ogromna ilość osób, która rozpoczyna swoje projekty prywatnego serwera nie ma pełnej wiedzy, przez co plany nie wypalają. Moja oferta może pomóc, gdyż mam doświadczenie, i to nie małe związane z tworzeniem, edycją czy poprawnym zabezpieczaniem chociażby plików. 

Jesteś zainteresowany i wahasz się? Bez potrzeby, wystarczy napisać do mnie prywatną wiadomość tutaj lub na gg, a wszystko sobie wyjaśnimy.

Masz problem? Napisz, pomogę.

Potrzebujesz grafiki np pod prezentację serwera? Napisz.

1 - dotyczy wszystkiego co z nim związane

2 - np. jeżeli wykupiłeś maszynę i nie wiesz jak ją poprawnie skonfigurować pod serwer

Ogłoszenie w żaden sposób nie nawiązuje do handlu, to tylko informacja.

ile ty tych for juz postawiłeś na tej jednej wygasłej licencji ?  bo ja naliczylem z 6 

Opublikowano

sądząc po tym nagłówku z wojownikiem i budynkiem - nie polecam, w dodatku nic do siebie nie pasuje, brak estetyki, mówiąc prościej - poćwicz a potem bierz za to hajs.

Opublikowano

Nie polecam.

Widziałem pracę na forum chyba 4death czy jakoś tak.

Amator, nie potrafił dodać zwykłych szablonów moderacyjnych a uważał się za najlepszego admina forum.

Licencja narnii :)

Opublikowano

Ja tam nic z przykładowych prac nie widzę bo to co tam jest pokazane nie można nazwać przykładem tylko CTR+V :)

2 rendey z google + textura z blaskiem zewnętrznym nic ciekawego :)

Opublikowano

Ojej, czy Wy musicie go tak krytykować i od razu nie polecać? :) Niech potencjalni klienci sami zdecydują, czy chcą nawiązać z nim współpracę poprzez jego projekty, czy też nie :)

Każdy kiedyś zaczynał i musi gdzieś nabyć doświadczenie.

Pozdrawiam i powodzenia.

Opublikowano

Ojej, czy Wy musicie go tak krytykować i od razu nie polecać? :) Niech potencjalni klienci sami zdecydują, czy chcą nawiązać z nim współpracę poprzez jego projekty, czy też nie :)

Każdy kiedyś zaczynał i musi gdzieś nabyć doświadczenie.

Pozdrawiam i powodzenia.

Owszem, każdy kiedyś zaczynał ale nie trzeba się pchać do projektów nie mając umiejętności zwłaszcza, że te można wytrenować robiąc zlecenia dla znajomych etc.

Opublikowano

Polecam #żanet_kaleta

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...