Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać w NosTale?

dev4lg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak ludzi gra dużo, ale grało więcej. Jeśli chcesz to spróbuj ale uwaga niektórzy na nostale to ludzie z iq na - a więc wiesz i jeszcze coś teraz bez dobrego sposobu na zarobek daleko nie zajedziesz bez wydawania kasy

Opublikowano

Od 0 nie graj na pewno, jest duzo lepszych gier a ta gra nie oferuje nam niczego fajnego poza kartami, czyli kilkoma postaciami w jednej. Musiał byś sie niezłe spiąć aby teraz miec dobre eq zaczynając. No o ile zaczynasz xD....

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Jeśli już byś zaczynał grać to na serwerze Avalon, gra tam najwięcej osób, jak w każdej grze znajdą się cebulaki, których iq wynosi poniżej zera, ogólnie rzecz biorąc to gra jest dobrze rozbudowana, ale jak to już w NT bywa po 55 lvl praktycznie nie robi się misji, bo dzieci LoD i te sprawy, jeśli zaczynasz od 0, bez żadnej wiedzy o grze, bez żadnego sposobu na zarobek to może szybko ci się znudzić, żeby coś w tej grze mieć trzeba mieć albo sposób na zarobek, albo doładowywać Nos Dolary czy kupować $$ na allegro = D
+ dodam jeszcze, że za niedługo rozpoczyna się Event Letni, gdzieś na DE Nostale pisało,że od 06.08, więc można zarobić :D

Opublikowano

Jeśli już byś zaczynał grać to na serwerze Avalon, gra tam najwięcej osób, jak w każdej grze znajdą się cebulaki, których iq wynosi poniżej zera, ogólnie rzecz biorąc to gra jest dobrze rozbudowana, ale jak to już w NT bywa po 55 lvl praktycznie nie robi się misji, bo dzieci LoD i te sprawy, jeśli zaczynasz od 0, bez żadnej wiedzy o grze, bez żadnego sposobu na zarobek to może szybko ci się znudzić, żeby coś w tej grze mieć trzeba mieć albo sposób na zarobek, albo doładowywać Nos Dolary czy kupować $$ na allegro = D

+ dodam jeszcze, że za niedługo rozpoczyna się Event Letni, gdzieś na DE Nostale pisało,że od 06.08, więc można zarobić :D

Dzięki wielkie! Poczytam trochę poradników i zaczynam ostre granie :D

df3eca6886da0.png

Opublikowano

Jeśli mogę się dopowiedzieć to NIE POLECAM

Jeśli nie będziesz dzieckiem ND to nic nie osiągniesz ludzie niektórzy latają na arenki powiecmy 60lv z sp +15 jakieś boskie wróżki mają w ciul fuli .

Jeśli nie chcesz przeznaczyć na grę ani grosza to odradzam , ale jeżeli jesteś nolifem i umiesz zarabiać to coś tam zrobisz

Wgl NT schodzi na psy sam przestałem grać wszystko kupisz w nosmalu każdego peta pojazd (Kiedyś były skrzynki z losowaniem i to starczało) oraz kase kupisz także przez ND ....

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Patryk18512

Weź nie pier**** głupot. Powiem tak mam na nt ranga +11 i nie wydałem na niego nawet 1 złotówki tylko po prostu grałem wcześniej to sprzedałem eq,reski z woja i zacząłem resselować więc da się takie rzeczy osiągnąć.

@topic

Polecam grać ale z kimś bo samemu się nudzi :)

Opublikowano

@Pikaciu

Poza rangiem +11 twoja postac nic nie ma, badz nie osiagnie poziomu 90 szybciej niz za dwa lata (Nie stac cie na exp)

@top

Bez zainwestowania okolo 100 zl w allegro gra jest trudna i powolna

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Co do kolegów wyżej,

można grać i bez jakichkolwiek gigantycznych płatności. @1361622928-U485574.pngdev4lg ja osobiście grę polecam, kiedyś w to grałem, ale jednak każda gra z biegiem czasu powoli nudzi swą monotonną rozgrywką.

Opublikowano

Polecam Ci grac : ) I powiem Ci tyle, ze tej grry nigdy nie bedzie Ci sie chcialo skonczyc : >

Jak ja konczylem (Niby gre) To wracalem po 1/2 dniu :)

Opublikowano

Jeśli mogę się dopowiedzieć to NIE POLECAM

Jeśli nie będziesz dzieckiem ND to nic nie osiągniesz ludzie niektórzy latają na arenki powiecmy 60lv z sp +15 jakieś boskie wróżki mają w ciul fuli .

Jeśli nie chcesz przeznaczyć na grę ani grosza to odradzam , ale jeżeli jesteś nolifem i umiesz zarabiać to coś tam zrobisz

Wgl NT schodzi na psy sam przestałem grać wszystko kupisz w nosmalu każdego peta pojazd (Kiedyś były skrzynki z losowaniem i to starczało) oraz kase kupisz także przez ND ....

No tak bo ciężko se przerzucić sp, a swoją drogą od 90+ masz dostęp na każdy rajd wiec zarobek prosty ale trza nerdzić, no i wbić ten magiczny 90+ >.> Jak dla mnie od 0 to strata czasu bo albo masz dobry sposób na zarobek albo się męczysz dropiąc czy tam resell. Gra sama w sobie fajna no ale bądźmy szczerzy nd albo czitowanie jeśli chcesz coś osiągnąć ( ew. ten 90+ ) ;)

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

jakie czitowanie? Ja gram 4 lata w nostale i mi się nie nudzi w żadną inną grę nie gram można powiedzieć że jestem uzależniony! Ja bym ci gorąco polecał jest co robić.

Opublikowano

masz pln- tak

masz czas i pomysl- tak

jestes newbie i jestes typowym casualem i zaczynasz w ta gre dopiero- nie

jesli nie masz czasu pomyslu czy hajsu nic nie osiagniesz i twoja zabawa skonczy sie na 3/4 sp a z lodem bedzie cos jak pojdziesz z ogarnieta fam

­

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz o co w tym chodzi , nawet nie znasz podstaw to zanudzisz się na śmierć.Przed grą :

Poczytaj Regulamin 

Poczytaj Ogólną Mechanike

Wtedy wszystko zrozumiesz , i jak najbardziej po wykonaniu tych czynności możesz wejść do świata Gry NosTale!

Ale to i tak gra Pay2Win ... Zresztą jak każda produkcja gameforge.

~~~Thor.owncraft.pl:3554 - Ksenon The Forest~~~

~~~

Opublikowano

@up, zapewne tak *joke*

Ogólnie najlepiej poogladaj sobie jakieś lets playe przed startem, będziesz więcej rozumiał. Polecam zaczynać i życzę powodzenia :)

dsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...