Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebowałbym liste gier klasycznych planszowych

LolekCdz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, potrzebowałbym listę gier klasycznych planszowych starych i znanych takich jak szachy w których wygrywa gracz z lepszą taktyką i umiejętnościami myślenia.

Opublikowano

Chińczyk, statki? Chyba robicie sobie ze mnie żarty. Gdzie w chińczyku logiczne myślenie. Chyba tylko jak rzucić kostką. Chodzi o gry wytężające umysł w których wygrywa osoba posiadająca więcej umiejętności. Chodzi o gry stare i wszystkim znane. Takie które warto przenieść na platformę internetową.

Opublikowano

Szachy - stare, wszystkim znane, wygrywa gracz z większymi umiejętnościami.

Warcaby - stare, wszystkim znane, wygrywa gracz z większymi umiejętnościami.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Szachy, warcaby. Czy inne, znane gry gdzie wygrywa gracz z większymi umiejętnościami znacie, lub myślowe, zagadkowe. Które można przenieść na stronę internetową i rywalizacje dwóch graczy.

Opublikowano

Chińczyk, statki? Chyba robicie sobie ze mnie żarty. Gdzie w chińczyku logiczne myślenie. Chyba tylko jak rzucić kostką. Chodzi o gry wytężające umysł w których wygrywa osoba posiadająca więcej umiejętności. Chodzi o gry stare i wszystkim znane. Takie które warto przenieść na platformę internetową.

Eurobuissnes. 

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...