Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam gift

Gość Xsawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,od 13 nie mogę wysłać prezentu na steam oraz maila wywala mi taki komunikat 

Najprawdopodobniej wystąpił błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie lub skontaktuj się z działem pomocy technicznej.

Temu komu wysyłam ma konto kilka dni i zweryfikowany mail

Opublikowano

Gdzieś chyba wyczytałem, że do gifta jest minimum 14 albo 30 dni włączonego Steam Guard'a (mówię o odbieraniu gifta).

Patrzyłem po "popularnym serwisie aukcyjnym" i widzę że ludzie nie piszą w opisach że steam guard + ileś tam 

Opublikowano

Mam ten sam problem. Ale to jakaś grubsza sprawa, bo ludziom na całym świecie nie daje się wysyłać giftów. Wczoraj w nocy była jakaś awaria na steam może coś się zwaliło....wczoraj gifty wysyłałem bez problemu. 

To ze Steam Guard'em to dotyczy "wymiany/trade" a nie zwykłej wysyłki giftu na maila lub bezpośrednio. 

temacik: 
http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/43099711980675346/ 

To się dzieje od rana. Sam na początku myślałem że może jakiś ban czy co.....ale popisałem do paru znajomych żeby zrobili testa i spróbowali coś wysłać i mieli ten sam komunikat. Od rana nie działają trzy serwery w USA (http://steamstat.us/) może akurat one to obsługują i nie działa. Miejmy nadzieje że naprawą jak najszybciej. 

admincopysq4.png
Opublikowano

Naprawili jednak problem leżał po stronie steam'a 

Do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...