Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom turcji

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

279801405671732378492.jpg

kolejny premade bot

darius troll, hmm co jeszcze..

Na początku miałem orianne na topie z dariusem, potem lee z dariusem i czasami nagle z dupy przychodziła jinx, a jak shyvana wpadała na ganki to padała,  0 wizji na mapie. Tyle w temacie.

@morness

miałeś racje xD

4zy383.jpg

Dłuższej grafiki się nie dało?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pozdrawiam... SS'y wg. kolejności meczy

837301405668746378492.jpg

#łatwo

653741405668746378492.jpg

miliardy ganków od vi, a od pantha zero + jeden tf w którym akali focusowała shena

btw. kolejny pro premade bot

Jak można tak grać moim Phanteonkiem ;_:

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Z Kebabami wszystko możliwe, a nawet ranked. (patrz pierwsza strona i pierwszy post) Ranked w 12 min. 

Opublikowano

@panieros2

a jak ma iść dobrze przez kretynów których przedsatwie poniżej, a i po napisaniu że jestem z serwera eune to typy z "team'u" zaczeli mi kraść farme(tak miałbym nawet ~300+) i fragi. 

465551405697572378492.jpg

miałem tarica który jak to określił (tłumacząc na polski) "nie grałem długo supportem i mam złe runy i masterki" 

268841405700298378492.jpg

Opublikowano

@panieros2

a jak ma iść dobrze przez kretynów których przedsatwie poniżej, a i po napisaniu że jestem z serwera eune to typy z "team'u" zaczeli mi kraść farme(tak miałbym nawet ~300+) i fragi. 

465551405697572378492.jpg

miałem tarica który jak to określił (tłumacząc na polski) "nie grałem długo supportem i mam złe runy i masterki" 

268841405700298378492.jpg

Sam przeniosłem się do Turcji i żałuję.

Nie da się tam normalnie rozmawiać, bo używają swojego języka (co jest oczywiście normalne). Nie wiedzą co to angielski język.

Tak jak ty mainuję supporta i z tymi bobami na adc nie da się grać, ale gram na razie normale więc może to się zmieni.

Na suppie komunikacje jest jednak bardzo potrzebna ;)

Będę sobie robił refy, bo tu się nie da grać.

Wolę już flame'rów niż adc 46 farmy w 30 minucie.

Powodzenia

giphy.gif ­

Opublikowano

@WhoPL. to może duo? Razem możemy wygrać linie i wydostać się z tego gówna. 

Chętnie, ale na razie muszę wbić 30 lvl  xD

26 na razie, na mainie banik za flame, w 2013 jak za to banowali.

Teraz się uspokoiłem i bez wyzywania grało się dużo lepiej, zanim się na Turcje przeniosłem.

Myślałem, że boby tylko na unrankedach, ale widzę, że jednak nie chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

giphy.gif ­

Opublikowano

338941405714616378492.jpg

pozdrawiam te spierdoliny końskie które specjalnie kradły mi fragi, tak nawet wygana by była w 30 minucie 

Opublikowano

na oko to wystarczy coś co zrobi rozpierdol i wygra grę. Ciekawe czy tam słyszeli o cassio i exploitach ;) możesz przy okazji powiedzieć co tam banują na goldzie w champion select?

Słyszeli słyszeli bo jak grałem pisali Cassi report perm ban GG  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Opublikowano

na oko to wystarczy coś co zrobi rozpierdol i wygra grę. Ciekawe czy tam słyszeli o cassio i exploitach ;) możesz przy okazji powiedzieć co tam banują na goldzie w champion select?

brauma, morgane, thresha, leone, yasuo, leblanc - najczęstsze bany 

Rano wrzuce w tym poście kolejne dwa lose'y ^^

Proszę kolejne mecze:

927821405754929378492.jpg

Prawie to wygrałem, gdyby lee nie bał się podejść do enemy i użyć skilli. Po tym meczu zdałem sobie spawe z tego że moje mmr są tak chujowe że grałem z takimi debilami. (chodzi mi tutaj też o enemy team)

440061405754929378492.jpg

Chciałem iść adc, ale był jak zwykle "premade bot". 

952501405754930378492.jpg

gra była już przegrana w ~10 minucie jak jayce nafeedował pantheona, a potem wyszedł + epic build udyr.

7hkco9.jpg

A teraz tak: 

Lucian nie potrafił lasthitować, riven feedneła renektona, a gdy mieliśmy okazje wygrać to mój team wolał latać po mapie i szukać fragów(patrz Vi) zamiast pushnąć wierze albo zrobić smoka. 

Opublikowano

Sam wiesz jaki jest poziom. Niby mainujesz supporty ale myślę, że mid/top/jungle też jako tako dasz radę(poziom). Skoro nie możesz im pomóc jako support, to pokieruj grą samodzielnie(z lekką pomocą sojuszników).

Opublikowano

lol

glvutc.jpg

gdyby nie rambo akcje i pro dive'y moich sojuszników stwierdziłbym że każdy grał naprawde dobrze :D

Opublikowano

lol

986341405763705378492.jpg

gdyby nie rambo akcje i pro dive'y moich sojuszników stwierdziłbym że każdy grał naprawde dobrze :D

Masz dosyć niskie mmr jak dostajesz po 14 lp :(

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Jak patrzę na te galerie z Turcji, to nikt nie ma dobrych stat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...