Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić możliwość przezemnie zarejestrowania usera na ts3?

serekfeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak mam zrobić żeby każdy nowy użytkownik mojego ts'a był niezarejestrowany i żebym ja mógł go zarejestrować?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

W Permissions masz podstawową rangę o nazwie Guest, każdy użytkownik ma ją na samym początku. Zmień nazwę tej rangi np. na ''Niezarejestrowany'' , zrób rangę ''Zarejestrowany'' i możesz ją dawać każdemu komu tylko zapragniesz.

Opublikowano

Każdą rangę którą robiłem mam ustawioną w "this group will be set ass: guest" Zmienić w moich nowych rangach na normal?

A i jeszcze jedno. Robię serwer ts3 na routerze. Czy każdy będzie mógł na niego wejść?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Jeżeli jest on na routerze to tak, podajesz IP:PORT i mogą wbijać, lecz tylko kiedy ty masz włączony komputer.

Dobrze, dzięki. A odpowiesz mi też na powyższe pytanie?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

jak masz jako domyślną guest to zmień jej nazwę tylko na niezweryfikowany i już gotowe jak bedziesz miał jakieś problemy to daj znać na gg

In your dream.

Opublikowano

Jeśli autor tematu chce się nauczyć konfiguracji permissions proszę o kontakt na PW wtedy mogę zacząć udzielać Panu/i korepetycji związanych z TeamSpeak3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...