Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedwabny Szlak CHAPTER I

Marcin132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, że jeżeli chodzi o rozdziały to nie będzie to w takiej formie, że Rozdział I - Jedna mapa. Rozdział II - zupełnie inna mapa. Tylko świat będzie rozbudowany (czyt. powiększony o nowe lokacje, questy itd.), by Ci, którzy "przeszli" pierwszy rozdział mogli kontynuować przygodę, a nowi mogli zacząć od początku?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

tak, instancje znajdują się na 1 świecie. Do niektórych potrzeba przepustek które można wymienić za zaklęte doświadczenie z innej instancji np. Downhang Cave, a przepustki do niektórych są ponieważ na tych instancjach są specjalne questy i specjalne itemy np - na Wyspie nieumarłych wypadają specjalne monety za które  można kupić np. specjalną zbroję z Wyspy Nieumarlych itp. A gracze ktorzy zaczynają 1 raz mają swój własny świat

Opublikowano

Nie chcę nic krytykować czy coś, ale CI Panowie co tworzyli ten serwer nawet nie raczyli zmienić koloru czatu gdyż jest on na dokładnie taki sam kolor jak u mnie, przez co sądzę iż jest to kolejny plagiat ale po rozglądnięciu się na serwerze tylko czat jest podobny, ale dobra strasznie mnie to denerwuję, że nawet nie mogli zmienić koloru czatu bo tylko to było podobne..

Co do serwera RPG raczej bym tego nie nazwał, połączenie survivala, bossów, questów, mapy na "średnim" poziomie strasznie nowatorskie ale przynajmniej nie z diaxów.

Do tego na serwerze są działki i już się pogubiłem gdyż nie wiem co to jest czy survival czy frakcje czy freebuild nie mam pojęcia..

Jak na razie to jest zwyczajny freebuild z bossami..

Dodatkowo tutorial, który nie oprowadza po serwerze a rozkazuję nam bić moby i takie małe pytanie: Co to za tutorial, który nie oprowadza po mapie a rozkazuję nam bić moby żeby zdobyć jakiś bilet, który wypada z 1 moba...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...