Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomysłodawcy (kreatywnego)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, poszukuje osoby która pomoże mi robić serwer pod względem teoretycznym, jednym słowem - pomysłodawca.

osoba ma mieć już jakiś pomysł na serwer, lub coś tam w głowie, robie serwer Medium (nie w strone hard, a w strone easy)

pisac gg: 49423322

Oczywiscie miejsce w teamie gwarantowane, dobrze jakby sie troche na grafice znala

ps. nie robie na source wiec nie wyjezdzac mi z pomyslami z kosmosu :))

@Edit

zmieniono gg bo zle podalem :v

Opublikowano

Masz zamiar wpakować w serwer na tyle kasy aby stał stabilnie ?

Nie wiem czy opłaca mi się wytężać umysł bo gdy wpadnie 1,5k luda i serwer pierd*lnie ta na chuy taka robota:)

Sworzyłem już pomysł na serwer typu medium/hard także dla Ciebie moge zrobić projekt na easy/pvp + przemyślany IS tak abyś miał z tego kase :)

Oferuje minimum 1k osob na starcie :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Nie polecam ci Fumbi oszust i kretacz. Hejtuje kazdy serwer a nic sam nie potrafi zrobic uwazaj na niego.

@ powodzenia w szukaniu

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie polecam ci Fumbi oszust i kretacz. Hejtuje kazdy serwer a nic sam nie potrafi zrobic uwazaj na niego.

@ powodzenia w szukaniu

Typowy dzieciak :D

To że Twój Mentis aka Mentis2 i pewnie za pare miesięcy Mentis3 :D to jakieś tanie gówno nie znaczy że możesz mnie wyzywać od oszustów i krętaczy :P

Zacznijmy od tego dzieciaku że nie miałbym co Ci ukrasć bo jesteś pod opieką rodziców i wszystko co uważasz za swoje tak naprawde nalezy do twoich rodziców.

Druga rzecz to Ty jesteś oszustem bo zrobiłeś serwer, ludzie wysyłali SMSy na SM po tygodniu zamknąłeś go i zrobisz reaktywacje żeby dalej oszukiwać ludzi.

Także stul pysk szczeniaku bo jestes mocny tylko w gębie bo podejrzewam że w REALU o ile wiesz co to słowo jeszcze oznacza skuliłbyś ogon i siedział jak mysza pod miotłą lamusku.

@topic

Projekt moge zrobić do wieczora i sam ocenisz.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Typowy dzieciak :D

To że Twój Mentis aka Mentis2 i pewnie za pare miesięcy Mentis3 :D to jakieś tanie gówno nie znaczy że możesz mnie wyzywać od oszustów i krętaczy :P

Zacznijmy od tego dzieciaku że nie miałbym co Ci ukrasć bo jesteś pod opieką rodziców i wszystko co uważasz za swoje tak naprawde nalezy do twoich rodziców.

Druga rzecz to Ty jesteś oszustem bo zrobiłeś serwer, ludzie wysyłali SMSy na SM po tygodniu zamknąłeś go i zrobisz reaktywacje żeby dalej oszukiwać ludzi.

Także stul pysk szczeniaku bo jestes mocny tylko w gębie bo podejrzewam że w REALU o ile wiesz co to słowo jeszcze oznacza skuliłbyś ogon i siedział jak mysza pod miotłą lamusku.

@topic

Projekt moge zrobić do wieczora i sam ocenisz.

Tydzien i zamknalem ? Jakbys nie wiedzial mentis stal ponad 2 miesiace.  Pieniadze zgranelismy tylko za 1 miesiac co moze potwierdzic True. A serwer zostal zamkniety z powodu malej ilosci graczy wiec malo osob mozna powiedziec stracilo pieniadze bo reszta nie grala.  Jezeli cos do mnie masz to pisz gg 44567805 a nie bedziemy spamic czlowiekowi w temacie. 

@ a ten projekt easy/medium ma byc ?

@ Nie polecam ci fumbi. kazdego hejtuje a pewnie nawet zbr/mapy dodac nie potrafi.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...