Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na Tab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Dragonir119 Jeżeli nie masz pewności to się nie wypowiadaj na takie tematy ... Bo pewnie jak wszystkie inne jest to przerobione w JdGui i eclipsie lub po prostu jest to jakiś plugin/skrypt który udostępnia hooki

@topic Takie coś można zrobić w niecałe 20 minut ... 

Opublikowano

Dobrze tylko jak ? bo widziałem gdzieś coś takiego i mówili że to skrypt

@Dragonir119 Jeżeli nie masz pewności to się nie wypowiadaj na takie tematy ... Bo pewnie jak wszystkie inne jest to przerobione w JdGui i eclipsie lub po prostu jest to jakiś plugin/skrypt który udostępnia hooki

To zrób gildie, ranking, tab w 20 minut dam ci 100 zł.

Zrób tab w skript przykładem jest dodatek WildSkript by dzikoysk oczywiście polecam lepsze od skript + i tam przy 20 slotach+ się buguje.

Bez znajomości javy zrób tak : pobierz jakiś plugin na tab i dopisuj samemu gildie, ranking itp.

Opublikowano

@topic

FancyTab posiada api ,które możesz wykorzystać w gildiach ,lub możesz napisać własnego taba. Możesz też poprosić jakiegoś programistę żeby Ci napisał (plugin na gildie oraz na taba).

Spodobała Ci się moja wypowiedź? Daj lika! ;c

Pozdrawiam Sloow <3

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Oo w końcu jakiś ciekawy temat dla mnie ;)

@Drahonix - Chętnie się dowiem jak umiesz zrobić owy tab w skripcie, o ile można (bo kolorki ustawić to jedno, a cały TAB to drugie :) )

Opublikowano

@19Adam97 Zrobienie takiego taba to pesteczka :) Zaraz dodam SS'a w @Edit

Zrób tab w skript przykładem jest dodatek WildSkript by dzikoysk oczywiście polecam lepsze od skript + i tam przy 20 slotach+ się buguje.

Bez znajomości javy zrób tak : pobierz jakiś plugin na tab i dopisuj samemu gildie, ranking itp.

Wychodzi na to ze 100 zł leci :) Przelew czy gotówka ?

post-671759-0-14147200-1405599186.png

Opublikowano

Trochę Eclipsa + skrypty = Tab + rankingiem i gildiami :)

@topic Na yt jest masa poradników poszukaj poradników związanych z pakietami info i w eclipsie na pewno coś robisz ;P

Opublikowano

attachicon.gifPozdrawiam.png

@Drahonix - To jest skrypt, rly? Jeżeli tak to pokaż kod, zobaczymy czy to na pewno skrypt.. ;)

Opublikowano

Zapewne plugin i napisałeś sobie <none> itp. chcę zobaczyć kod na pw.

Opublikowano

Poziom inteligencji ludzi w tym temacie spadł do 0 . 

Oni mają własnego autorstwa...

Jedyna inteligentna odpowiedź w tym temacie ...

Oczywiście , może jeszcze w eclipse przerobisz skrypt ?

Dobrze tylko jak ? bo widziałem gdzieś coś takiego i mówili że to skrypt

Od razu odpowiadam . Autorski plugin na gildie z rankingiem + tabem, za free nie ma :<

Od kiedy to WildSkript pozwala modyfikowac tab i dodawac tam własne zmiennie ? PS: Nie znając javy nie doda sobie tam gildii ...

Link do pluginu na tablistę bez limitu 16 znaków:

http://bukkit.pl/threads/ultimatetab-niestandardowa-tab-lista.8908/

A z gildiami, rankingiem sam sobie musisz poradzić. ;>

Pozdrawiam

Bardzo pomocna odpowiedź . Opowiedz mi więcej 

Oo w końcu jakiś ciekawy temat dla mnie ;)
@Drahonix - Chętnie się dowiem jak umiesz zrobić owy tab w skripcie, o ile można (bo kolorki ustawić to jedno, a cały TAB to drugie :) )

Odpowiadam nie da się  i nigdy się nie dało :>

Gotowiec , plugin zeedytowany w FancyTab lub innym . Nie wmówisz nikomu że napisałeś gildie z rankingiem oraz tabem w 20 minut . Nawet największy programista świata by tego w tak krótkim czasie nie napisał

Chcę zobaczyć tą pesteczkę  :D

@Edit ale z rankingiem gildii? Nie skonfigurujesz skryptu z pluginem na gildie, raczej :)

Nie można łączyc pluginu ze skryptem no ale jeżeli możecie coś takiego wykonac to czekam

Trochę Eclipsa + skrypty = Tab + rankingiem i gildiami :)

@topic Na yt jest masa poradników poszukaj poradników związanych z pakietami info i w eclipsie na pewno coś robisz ;P

Eclipse to program w którym pisze się pluginy , skryptów nie można podpinac pod pluginy więc ciekaw jestem jak chcesz żeby wyszło z tego tab ,ranking,gildie :>

Do mnie na PW kto chce niech się zgłosi :P

Mądra odpowiedź . Chciałbyś coś jeszcze dodac ? PS: offtopic

Jest taki plugin lecz on mi nie dzialal niewiem jak wam (SKRYP TO PESTKA ALE NIE POLECAM)

Ciekaw jestem gdzie ktoś udostępnia plugin na tab z giildiami ? Może podeślesz ? Ciekaw jestem 

:rolleyes: 

@19Adam97 Kodu nie podam bo zaraz wszystkie dzieci będą miały TAK ZWANY AUTORKI TAB ... Wiec sorki ale kod i sposób zatrzymam dla siebie

To podaj części kodu . Nikomu się to nie przyda skoro jest to twoje autorskie :<

A więc podsumowując poziom IQ około 90 (smuteg). Pluginu takowego nie znajdziesz w sieci więc nie masz nawet co pytac . Nie masz programisty ? Zapraszam do tematu . To tyle odemnie narazie cześc i czołem :>

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@Ztrollowany Widzę ze bardzo się znasz   :) oto przykładzik podpięcia skryptu pod plugin ;)

on command:

if command is "login":

send "Własnie podpiełem wiadomosc pod /login np z authme :) Pozdrawiam"

a tutaj krótka definicja dla mądrali @Drahonix

Called when a player enters a command (not necessarily a Skript command). 
Please define a custom command if possible instead of using this event. Use this event only if you need to perform some action on multiple command, e.g. to prevent commands under certain circumstances, to log commands, or to add Skript checks to commands from other plugins that cannot be solved by changing the permissions of the player(s).

Opublikowano

O widze nasz tab (Jeszcze stara wersja ;x).Teraz mamy nowa i jeszcze lepsza z dodanym /g effect :D oczywiscie to gildi.A i nie da sie raczej zrobic taba w skrypcie z podpietymi gildiami rankingiem topka itp.

Opublikowano

NetherSky_, w 16 Lip 2014 - 16:41, powiedział:snapback.png

Od kiedy to WildSkript pozwala modyfikowac tab i dodawac tam własne zmiennie ? PS: Nie znając javy nie doda sobie tam gildii ...

WildSkript najlepszy dodatek do skript ale sam się buguje przy 20+ ludzi. Trudno wpisać w edytorze tabu nazwy gildi? 

Opublikowano

Obiekt tab to jedno, a pakiet to drugie :P

Obiekt rzeczywiscie przy 20 slotach zdycha, ale pakiet smiga jak trzeba :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...