Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania w sprawie konsoli PS3 oraz Xbox360

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Jako, że w przyszłości mam zamiar uzbierać na PS3 i je kupić, mam małe pytanie.

Czy jest możliwość grania przykładowo w GTA/cod'a na ps3 z kimś kto ma xboxa? (jestem całkowicie zielony jeżeli chodzi o wszystko związane z konsolami)

Drugą rzeczą jest, chciałbym żeby płynnie chodziły mi gry takie jak COD, GTA etc, więc proszę o linki jakiego ps'a powinienem kupić. ;d

Bywalec
Opublikowano

Nie możesz grać z kimś, kto ma inną konsolę.

Okej, w takim razie wytłumaczy mi ktoś jak te bobki skkf bodajże i rezi (?) grali razem, skoro jeden ma ps'a, a drugi xbox'a?

Opublikowano

Okej, w takim razie wytłumaczy mi ktoś jak te bobki skkf bodajże i rezi (?) grali razem, skoro jeden ma ps'a, a drugi xbox'a?

Obaj mają zapewne ps3.

Pad reziego jest biały, dlatego może ci się wydawać, że jest on od xboxa.Może także mieć innego pada, który wygląda jak od xboxa (do ps3 da się podłączać nie oryginalne pady)

Bywalec
Opublikowano

Co do reziego to wyczytałem w komentarzach, że ma ps3, ale myślałem, że to właśnie skkf ma xbox'a.

Cieszyłbym się gdyby ktoś mi odpowiedział na 2 pytanie w 1 poście i na to jaką konsole ma skkf.

Opublikowano

Co do reziego to wyczytałem w komentarzach, że ma ps3, ale myślałem, że to właśnie skkf ma xbox'a.

Cieszyłbym się gdyby ktoś mi odpowiedział na 2 pytanie w 1 poście i na to jaką konsole ma skkf.

Skkf ma ps'a, bodajże z Wardęgą grał w grę na move. Na drugie pytanie ci nie odpowiem, bo bardziej ogarniam x'a od ps'a :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

PS3 i X360 - serwery gier typu GTA V są inne, więc nie da rady. W jakieś tam gry się dało grać chyba, ale to były jakieś stare raczej.

Raczej superslim. skkf ma ps3, a tak jak pisał kolega da się mieć różne pady, podobne do tego z x'a itd.

Opublikowano

PS3 i X360 - serwery gier typu GTA V są inne, więc nie da rady. W jakieś tam gry się dało grać chyba, ale to były jakieś stare raczej.

Raczej superslim. skkf ma ps3, a tak jak pisał kolega da się mieć różne pady, podobne do tego z x'a itd.

Nie ważne jaka wersja konsoli równie dobrze mogłaby być to wersja FAT.Niezależnie od wersji konsoli (no chyba, że konsola jest w złym stanie) wszystkie gry powinny ci chodzić płynnie.

Opublikowano

Czy jest możliwość grania przykładowo w GTA/cod'a na ps3 z kimś kto ma xboxa? (jestem całkowicie zielony jeżeli chodzi o wszystko związane z konsolami)

Drugą rzeczą jest, chciałbym żeby płynnie chodziły mi gry takie jak COD, GTA etc, więc proszę o linki jakiego ps'a powinienem kupić. ;d

Dawno mnie tu nie było...

1.Nie, nie da się tak zrobić.

2.Powinieneś kupić PS3  <3 Bez różnicy jaka wersja konsoli i tak będzie wszystko ładnie chodziło. Z tym, że te nowe modele konsol są mniej awaryjne.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Sama konsola jakieś 800 zł najtaniej, a Ty masz do tego grę za 200zł.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy masz dwie możliwości gry na wspólnych serwerach.

Portal 2 - PS3 oraz Xbox 360

Final Fantasy XIV A Realm Reborn - PS3/PS4 oraz PC

Bez względu jaki model konsoli sobie kupisz, to w grze różnicy nie będzie. Każdy model posiada takie same podzespoły.

Jeśli mam od siebie co polecać, to najlepiej konsole z serii CECH-30xxB.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...