Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mc

ProQp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem.Dzisiaj rano wchodzę sobie na komputer niechcący załączyłem Driver Booster i mi pokazało że mogę 1 sterownik aktualizować  NVIDIA GeForce GT 220 (Karta graficzna) no więc zaktualizowałem po aktualizacji załączyłem minecrafta by zyczu (bo na takim gram) klikam Uruchom gre no i gdy miała mi się już gra załączyć wyskakuje mi błąd http://speedy.sh/ZxB7X/bez-tytulu.bmp nie wiem co się dzieje.

Mój komputer nie jest za dobry (60-100 fps) windows xp.Prosze o jak najprostsze napisanie sposobu bo nie jestem zbyt kumaty i nie znam się na tym wszystkim xD

Opublikowano

Daj zdjęcie na jakieś hosting (np. MPC - patrz wyżej). Pobierać nie zamierzam, a tym bardziej w ciemno.

Wtedy spróbuję Ci pomóc.

Już mnie poinformowano, że da się jednak otworzyć te zdjęcie :P

Masz nie kompatybilne sterowniki graficzne - tak jak jest napisane w komunikacie.

Skoro MC działał Ci na poprzednich sterownikach to spróbuje je pobrać (te stare) i przeinstalować ze strony nvidia.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...