Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Wave za Bola kiedy nadejdzie?

pimpLUJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie kiedy nadejdzie upragniony dla wielu hejterzów wielki ban dla społeczności botoflegends?I zostanie zbanowanych miliony kont hm? czy riot się wkońcu za to weźmie?

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może na początku 5 sezonu COŚ zaczną ... w sumie po mistrzostwach, po wydaniu nowej mapy i po zrobieniu wszystkiego z nagrodami itp. nie mają co robić 

ale znając riot to nawet na początku 7 sezonu gówno zrobią

Opublikowano

Ciebie najpierw zbanują.

zbanują mnie jestem tego świadom i na to czekam w czym problem? Ale zbanuja tez reszte społeczności razem ze mną :)

Opublikowano

zbanują mnie jestem tego świadom i na to czekam w czym problem? Ale zbanuja tez reszte społeczności razem ze mną :)

Ale fakt faktem będziesz pierwszy z polskiej społeczności.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Ale fakt faktem będziesz pierwszy z polskiej społeczności.

japierole czego ty idioto nie rozumiesz w słowie BAN WAVE TŁUMACZENIE - FALA BANUW POZDRO

jak moge byc pierwszy w czyms gdzie wszyscy poleca w tym samym czasie na raz XDDDDDDDDDD

gorzej z główką w tym goldzie? popierdolilo sie od flejmu albo od jego braku?

Opublikowano

Jak będzie głośno o tych "banach" to większość przestanie na bolu grać i zbanowany zostanie mały odsetek osób. Przed bolem powinno być jakieś zabezpieczenie typu HS, który mógłby banować w czasie rzeczywistym, tylko takie coś ma sense według mnie. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Jak będzie głośno o tych "banach" to większość przestanie na bolu grać i zbanowany zostanie mały odsetek osób. Przed bolem powinno być jakieś zabezpieczenie typu HS, który mógłby banować w czasie rzeczywistym, tylko takie coś ma sense według mnie. :)

jaki to ma niby sens jak zaraz bypass wyjdzie lol

Opublikowano

ten ban wave ma inaczej nazwe norbert gierczak moze najesc o kazdej porze dnia i nocy

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

ten ban wave ma inaczej nazwe norbert gierczak moze najesc o kazdej porze dnia i nocy

mnie kiedys naszedl wyzywajac mi rodzine imowiac zebym zdechl na raka ;( ;(;(

Opublikowano

mnie kiedys naszedl wyzywajac mi rodzine imowiac zebym zdechl na raka ;( ;(;(

Zakoleguj się z Clonerem.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A po co Rito ma banować skoro tylko na tym straci?

Bo raczej napewno tak jest że większość bolowców a szczególnie Ci z vipem wydaje kase na pierdółki w grze dzięki którym Rito się utrzmuje.

Przypomne jeszcze drame z nitrem który nie został odrazu zabanowany od czasu wstawienia filmiku z cass. I pewnie dalej by nie dostał bana ale diss musiał podpierdolić to wszystko Ritowi. Bo tak naprawde Riowi to było na ręke, taki graczy nitro który wszystko kupwał za Rp'ki. Bo nie zapominajcie że filmik krążył przeż dłuższy czas po sieci a nitrowi nic nie bylo (pomine tutaj fakt że był iditą wstawiająć ten filmik).

A co do cebulaków używajaćych bol'a, którzy nie utrzymują Rito czy oni zostana zbanowani?

Jeżeli Rito nie załatwi tego w ciągu następnego seznou to dalsze czynności związane z banowanie bolowców mogą okażać sie strzałem w stopę.

Bo zauważcie ze gra się starzeje przyrost graczy nie jest juz taki duży jak kiedyś i na dodatek wychodzą jeszcze nowe gry tego samego gatunku m.in Heros of the strom od blizzard'a.

Wieć jeżeli Rito zacznie banować graczy to któregoś dnia obudzi się z ręke w nocniku bo okaże sie ze bolowcy stanowli duży odsteke wszystkich graczy lol'a.

Opublikowano

TheNitroZyniaka zbanowal DiisTream wydal na konto 7 tysiecy 

Opublikowano

Hah, jak k***a nie zbanują. Jeszcze sie zdziwicie, jak na początku s5 wejdzie cos w stylu hack shielda i pierdolnie 2 miliony banow i sie skonczy dzien dziecka, i dopiero placz...

A co wypierdolicie ze riot na tym straci?

Jak ktos lubi lola to zalozy nowe konto i znowu bedzie pakowal kase, a jak nie to jednego lamusa mniej. 

Czekam na upragniony wave permów.

Opublikowano

Frew user zasluguja na bana. Nie stac ich na vip, czyli tez rp nie kupują. Za tem nie wspierają rito co wiążę się z wspieraniem rito.

MPC <3

Opublikowano

japierole czego ty idioto nie rozumiesz w słowie BAN WAVE TŁUMACZENIE - FALA BANUW POZDRO

jak moge byc pierwszy w czyms gdzie wszyscy poleca w tym samym czasie na raz XDDDDDDDDDD

gorzej z główką w tym goldzie? popierdolilo sie od flejmu albo od jego braku?

ale w tym masowym banowaniu ty będziesz pierwszy. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...