Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Wave za Bola kiedy nadejdzie?

pimpLUJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah, jak k***a nie zbanują. Jeszcze sie zdziwicie, jak na początku s5 wejdzie cos w stylu hack shielda i pierdolnie 2 miliony banow i sie skonczy dzien dziecka, i dopiero placz...

A co wypierdolicie ze riot na tym straci?

Jak ktos lubi lola to zalozy nowe konto i znowu bedzie pakowal kase, a jak nie to jednego lamusa mniej.

Czekam na upragniony wave permów.

You made my day bro.

Co z tego, że wejdzie hs skoro po tygodniu wejdzie bypass ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

You made my day bro.

Co z tego, że wejdzie hs skoro po tygodniu wejdzie bypass ?

To z tego, że jak wyjdzie,  Riot będzie miał info kto uzywal, napewno jakos to zrobią i masowo polecą bany. Lol to nie metin, tutaj konta tworzy sie na 2-3 lata, żeby zbierać champow itp. Nie jak w metku ze wystawisz bota na noc i sam ci nabije.

Na miejscu Riotu nie wprowadzalbym zadnego hackshielda, a poprostu wykrywanie injectów w klijenta, i wszystkich, którzy to mieli bezdyskusyjny perm bez mozliwości odbanowania. Tyle w temacie.

Opublikowano

NIc nie wiesz o HS.. do Sro wszedl HS 3 dni po tym wszystkie boty działały wiec HS nic nie da, i żadnych banów nie było tylko sporadycznie ;p .. co do banow czekam na wave ;) i koniec z lolem:P

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jeśli nie zbanują(nie będą na tym pracować) to LoL upadnie jak tibia, metin tam teraz bot na każdym kroku wiadomo grają jeszcze normalnii ale jednak w mniejszości i jeśli co to na pvp(jeśli chodzi o tibie). W metku połączyli nawet serwery bo już ludziom to nie pasuję i odeszli

Opublikowano

Frew user zasluguja na bana. Nie stac ich na vip, czyli tez rp nie kupują. Za tem nie wspierają rito co wiążę się z wspieraniem rito.

Czyli że jak ktoś nie kupuje RP to powinien dostać bana ? Hahaha, dobre. Daj znać jak wyjdziesz z zerówki i nauczysz logicznie wypowiadać.

@topic Żeby Rito cokilwiek z tym zrobiło to musieliby dostać zgłoszenia od ponad połowy community LoLa. Aczkolwiek mam nadzieję że będzie inaczej i wszystkich tych no-skillów pobanują.

Opublikowano

Jeśli nie zbanują(nie będą na tym pracować) to LoL upadnie jak tibia, metin tam teraz bot na każdym kroku wiadomo grają jeszcze normalnii ale jednak w mniejszości i jeśli co to na pvp(jeśli chodzi o tibie). W metku połączyli nawet serwery bo już ludziom to nie pasuję i odeszli

W tibie bym pewnie grał do dzisiaj jak i w silka gdyby nie boty, tu też co raz więcej botów :/. To jest po prostu plaga i psucie innym grę ....

Opublikowano

Hah, jak k***a nie zbanują. Jeszcze sie zdziwicie, jak na początku s5 wejdzie cos w stylu hack shielda i pierdolnie 2 miliony banow i sie skonczy dzien dziecka, i dopiero placz...

A co wypierdolicie ze riot na tym straci?

BoL ma 160k userów, z czego większość to pewnie nieaktywne konta. Zatem skąd te 2 miliony? :)
Opublikowano

Dopóki w Riocie nie będzie pracować Norbert Gierczak nie będą mieli myśli nawet żeby ich zbanować
#potwierdzone_info

A tak na serio to raczej nigdy bo to większość graczy

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

gołym okiem widać jak gra bolowiec, grałem kiedyś na tym i widziałem co po przytrzymaniu spacji "x" się wyprawia.

A napisz takiemu baranowi że gra na bolu to pisze what ? what it is albo a co to ten bol.

Myślą no skile że są niewidzialni pewnie.

Powinni zablokować jakoś pliki gry aby programy zewnętrzne nie miały dostępu do nich, lub jakiś dodatek/programik do lola wrzucić, żeby skanował procesy aktywne w kompie, i po wykryciu bola perm ban z automatu.

Opublikowano

ale w tym masowym banowaniu ty będziesz pierwszy. 

do boba goldzie nordikowy. Z dupy się w tym dziale wziąłeś i próbujesz zabłysnąć jaki to ty jesteś inteligentny (czyt. głupi).

Co do fali banów to w chuju mam bo hackshield gówno da bo tak samo było z metinem. Wyszedł bypass i tyle. W administracji BoLa nie pracują idioci więc szybko by bypass powstał.

Opublikowano

prędzej czy pozniej i tak riot zbanuje wszystkich bolowcow, wystarczy poczekac ;)

2,5 roku czekam ;( gdyby riot chciał pozbyć się bola zrobiłby to dawno :)

riot dostaje kase od spudgiego + pozbyć się ponad 100 tyś graczy z serwerów jest im raczej nie na ręke :)

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Mam nadzieję, że zaczną coś na początek sezonu 2015, bo teraz mają za dużo roboty. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

riot dostaje kase od spudgiego + pozbyć się ponad 100 tyś graczy z serwerów jest im raczej nie na ręke :)

Nie żebym coś podejrzewał ale to może być prawda bo patche do lol'a są teraz coraz częsciej.

Może tymi częstymi patchami chcą nakłonić do kupna vip'a a w tedy riot otrzymuje jakiś procent z tej sumki.

Opublikowano

Teraz mają za dużo roboty na to. MOŻE coś zaczną kombinować w 2015r. ale i tak by to było w myśleniu, a w 2016r. pewnie dopiero by coś zaczeli robić.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Nie żebym coś podejrzewał ale to może być prawda bo patche do lol'a są teraz coraz częsciej.

Może tymi częstymi patchami chcą nakłonić do kupna vip'a a w tedy riot otrzymuje jakiś procent z tej sumki.

Puknij się w główkę :)

@top

Pewnie nic nie zrobią bo nie jest to proste, chociaż jak ich się o to zapyta to odpiszą, że nad tym pracują ...

Opublikowano

Teraz mają za dużo roboty na to. MOŻE coś zaczną kombinować w 2015r. ale i tak by to było w myśleniu, a w 2016r. pewnie dopiero by coś zaczeli robić.

W 2015r. będzie jeszcze więcej graczy z BoLem a także więcej graczy grających czysto. Tak czy siak wszystko utrzyma się w takich samych proporcjach. 

Riot banuje sporadyczne osoby sprawiając pozory że "coś robią w tym kierunku" a tak naprawdę BoL działa prawie 3 lata i działał będzie. Wprowadzenie antycheata na BoLa to była by dla nich chwila roboty, jak już mówiłem nie zrobią tego, gracze płacący za VIPA to są w większości osoby które kupują również RP a całe community BoLa to ponad 100 tyś. graczy. Wnioski nasuwają się same.

Opublikowano

Puknij się w główkę :)

@top

Pewnie nic nie zrobią bo nie jest to proste, chociaż jak ich się o to zapyta to odpiszą, że nad tym pracują ...

Lol czy tak trudno było wyłapać tą ironie -_-(może to moja wina bo nie dodałem kappa)

A co do tematu to tak jak już przedtem napisałem.

Im Rito będzię spóźniał się dalej z tymi masowymi banami to tym gorzej później na tym wyjdzie.

Opublikowano

W 2015r. będzie jeszcze więcej graczy z BoLem a także więcej graczy grających czysto. Tak czy siak wszystko utrzyma się w takich samych proporcjach. 

Riot banuje sporadyczne osoby sprawiając pozory że "coś robią w tym kierunku" a tak naprawdę BoL działa prawie 3 lata i działał będzie. Wprowadzenie antycheata na BoLa to była by dla nich chwila roboty, jak już mówiłem nie zrobią tego, gracze płacący za VIPA to są w większości osoby które kupują również RP a całe community BoLa to ponad 100 tyś. graczy. Wnioski nasuwają się same.

Mają 30+ milionów graczy, myślisz że bardziej obchodzi ich grupa tych 100 tysięcy śmieci zamiast dobrego wizerunku firmy?

Opublikowano

japierole czego ty idioto nie rozumiesz w słowie BAN WAVE TŁUMACZENIE - FALA BANUW POZDRO

jak moge byc pierwszy w czyms gdzie wszyscy poleca w tym samym czasie na raz XDDDDDDDDDD

gorzej z główką w tym goldzie? popierdolilo sie od flejmu albo od jego braku?

i nasz forumowy dzony umarl xD

ja tam nie wiem czy te bany będą aczkolwiek z bolowcem sie jeszcze nie spotkalem wiec tak naprawde mam na to wyjebane. Cheaty są nielegalne, ale rito na tym zyskuje im wiecej graczy gra tym wieksza szansa ze wydaja prawdziwą kase

Opublikowano

A po co Rito ma banować skoro tylko na tym straci?

Bo raczej napewno tak jest że większość bolowców a szczególnie Ci z vipem wydaje kase na pierdółki w grze dzięki którym Rito się utrzmuje.

Przypomne jeszcze drame z nitrem który nie został odrazu zabanowany od czasu wstawienia filmiku z cass. I pewnie dalej by nie dostał bana ale diss musiał podpierdolić to wszystko Ritowi. Bo tak naprawde Riowi to było na ręke, taki graczy nitro który wszystko kupwał za Rp'ki. Bo nie zapominajcie że filmik krążył przeż dłuższy czas po sieci a nitrowi nic nie bylo (pomine tutaj fakt że był iditą wstawiająć ten filmik).

A co do cebulaków używajaćych bol'a, którzy nie utrzymują Rito czy oni zostana zbanowani?

Jeżeli Rito nie załatwi tego w ciągu następnego seznou to dalsze czynności związane z banowanie bolowców mogą okażać sie strzałem w stopę.

Bo zauważcie ze gra się starzeje przyrost graczy nie jest juz taki duży jak kiedyś i na dodatek wychodzą jeszcze nowe gry tego samego gatunku m.in Heros of the strom od blizzard'a.

Wieć jeżeli Rito zacznie banować graczy to któregoś dnia obudzi się z ręke w nocniku bo okaże sie ze bolowcy stanowli duży odsteke wszystkich graczy lol'a.

Człowieku, oni go zbanowali nie mając jeszcze na to dowodów (wtedy jeszcze nie widzieli że młotek wstawił u siebie na kanale filmik jak cheatował) - na tzw. słowo dissa.

Nic nie stracą przy banie wszystkich co jadą na bolu... Tyle osób dostało bany za bug rp (którego użyło dużo więcej osób niż bola) i jakoś nie stracili nie wiadomo ile kasy.

Banować nie banują, bo debile nie chcą wydać kasy na cokolwiek blokującego cheaty. Owszem są bypassy, szkoda że do gier blizzarda jak do tej pory nie widziałem publicznych bypassów:)

League of Legends

Opublikowano

A po cholere banować? I tak gracze na bolu to są zera więc luzik, tylko na spacji coś robią, a jak się zdarzy że skrypt się nie załaduje to jest od razu "Summoner has disconnected"

Opublikowano
Tyle osób dostało bany za bug rp (którego użyło dużo więcej osób niż bola) i jakoś nie stracili nie wiadomo ile kasy.

Czemu porównujesz dwie inne sytuacje do siebie.

W tedy riot został okradnięty więc bany się należały i chyba jesteś w tym temacie niedoinfromowany bo riot nie dawał zwykłych  prem banów tylko dawał możliwość wpłacenia ukradniętej kwoty a w tedy konto odblokowywał.

Czyli wychodzi na to ze roit na tym tylko zyskał.

Z bolem jest inna sprawa bo riot to gówno obchodzi, ważne tylko żebyc gracz nie używał exploitów i jakoś się tym nie chwalił publicznie ze gra na bolu (chodz i za to raczej riot nie zbanuje chyba że diss podpierdoli)

Opublikowano

Mają 30+ milionów graczy, myślisz że bardziej obchodzi ich grupa tych 100 tysięcy śmieci zamiast dobrego wizerunku firmy?

xDDDDD 30 milionów hahaha dobre statystyki masz.

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...