Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy oplaca sie przeniesc na turce?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh radiowy, to samo co u mnie xD

tak, polecam ten serwer. ping jest taki sam a kultura 100000000x lepsza. jeśli byłoby tam naprawdę wielu. graczy można by było zorganizować turniej itd :)

rbd2t1.png

Opublikowano

tak, polecam ten serwer. ping jest taki sam a kultura 100000000x lepsza. jeśli byłoby tam naprawdę wielu. graczy można by było zorganizować turniej itd :)

@NothemaN

ty tam jestes mainem czy smurfem ? 

Opublikowano

@"NothemaN"

ty tam jestes mainem czy smurfem ?

Kiedys smurf, teraz main. Dostalem bana na swoim mainie wiec automatycznie to zostalo moim mainem :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Kiedys smurf, teraz main. Dostalem bana na swoim mainie wiec automatycznie to zostalo moim mainem :)

hmm w sumie ryzyko to moje 2 imie przenosze się i zrobię niespodzianke kolegą bo znam do all passy się ździwią :D

Opublikowano

hmm w sumie ryzyko to moje 2 imie przenosze się i zrobię niespodzianke kolegą bo znam do all passy się ździwią :D

przeniesienie sie nie jest ryzykiem. To tylko taki mem - inny serwer to hardcore

W lola gram od 2 lat. Na eu spedzilem lacznie 3 miesiace :)

20 lvl i przeniesienie na turcje, gralem tam do maja. Wkoncu przenioslem sie na nordica jednak tu sie nie da grac. To co sie na nim dzieje to czysta masakra...

rbd2t1.png

Opublikowano

jak bym podyskutował, przed chwilą padłem i 2 osoby "REPORT TEEMO FEED FCK NOOB" 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

jak bym podyskutował, przed chwilą padłem i 2 osoby "REPORT TEEMO FEED FCK NOOB" 

nie byli to polacy czasami może z naszego pięknego społeczeństwa w dodatku MPCFORUM ?

Opublikowano

Pewnie Polacy to byli. Btw. Nie wiem czy jest sens przenosić się bo zaraz tam bd pełno Polaków, a później będziecie narzekać że nie macie z kim grać bo wszyscy znajomi na EUNE.

Opublikowano

a ten poziom na serio taki gorszy czy fake ? :D

Pewnie Polacy to byli. Btw. Nie wiem czy jest sens przenosić się bo zaraz tam bd pełno Polaków, a później będziecie narzekać że nie macie z kim grać bo wszyscy znajomi na EUNE.

na pewno ci co mają teamy rankingowe platyna up nie przeniosą się i właśnie dlatego ze dużo znajomych pewnie paru ludzi się przeniesie co gra only solo / duo 

Opublikowano

nie byli to polacy czasami może z naszego pięknego społeczeństwa w dodatku MPCFORUM ?

Wiadomo, w silverze trafiaja sie takie faile (tzn nie wiem, tak przeczuwam). Ja u siebie w goldzie rzadko tam widuje trolla czy hejtera

Kazdy przenosi sie jesli zechce. Ja tam juz mam w chuj znajomych (jeszcze przed powrotem na eu poznalem wielu fajnych turkow... mialem z nimi team ^^

a ten poziom na serio taki gorszy czy fake ? :D

na pewno ci co mają teamy rankingowe platyna up nie przeniosą się i właśnie dlatego ze dużo znajomych pewnie paru ludzi się przeniesie co gra only solo / duo

Hmmm poziom? Nie jest niski. Gra sie lepiej bo nie ma "jebany noob. Chuj Ci i Twojej matce w dupe". Gra jest milsza przy czym latwiej jest sie wybic.

rbd2t1.png

Opublikowano

hłe hłe moja logika mnie rozpierdala po co ja robiłem konto jak już jest nick zajęty o kurwha xD

no stary stary xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

przed chwilą wstałem wpisałem mpcforum zobaczyłem twój temat to od razu działałem lecz jeszcze MUSK nie pracuje :D

Opublikowano

hmm, jakis error mi wyskoczyl.

a tak wgl to trzeba pobrac nowego klienta tak?

Po co, zmieniasz tylko region i sie patchuje, potem wchodzisz w rito games rads system locale.cfg i jak masz tam locale=tr_tr to zmieniasz na en_gb lub pl_pl :D

Opublikowano

gram tam od 1wszego lvla na nowym koncie.

o skillu nie powiem bo mam dopiero 6lvl ;)

Ale kultura...

To jest piękne, nikt nikogo nie wyzywa, ludzie zauważyli, że gram na o wiele większym poziomie i co? Pytali się o rady ^^

Strasznie fajnie się tam gra, poznałem kilku turasów którzy tłumaczyli mi z TR na eng ;D

Kultura - 100%

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...