Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PtQ.png

Cześć. Nazywam się Konrad. Mam 16 lat.

Pochodzę z województwa Wielkopolskiego.

W metina gram od dawna. Nie jestem w stanie określić ile dokładnie.

Zaczęło się tak jak u większości, od pl’a, następnie uciekłem na privki, i tak się błąkam od serwera do serwera ;)

Oprócz metina, interesuję się muzyką, i koszykówką. Nie wiem czy jest to istotne w podaniu o posadę, lecz postanowiłem że to uwzględnię. Czemu nie :P

Jestem spokojnym, młodym człowiekiem.

Jestem również pomocny. Myślę że ma to duże znaczenie, ponieważ taki właśnie powinien być Mistrz Gry.

QtQ.png

Jeśli chodzi o doświadczenie, to nie jest ono zbyt duże.

Jakiś czas temu miałem swój serwer hamachi, natomiast był on założony tylko i wyłącznie dla zabawy. Nie grał na nim nikt oprócz mnie i kumpli.

Komendy nie są problemem.

Nie ma ich aż tak dużo, więc bez problemu mogę się ich nauczyć.

Jako TGM, bądź GM chciałbym pomagać graczom, jak i reszcie teamu.

Jestem w stanie pomóc w wymyślaniu ciekawych, nowych rzeczy na serwer, jak i w szukaniu błędów, które by się ewentualnie zdarzył.

Będąc GM’em/TGM’em jestem w stanie poświęcić serwerowi dość sporą ilość czasu.

Mowa tutaj o 2-5 godzinach dziennie (zależy od dnia)

Jak wiadomo, mam prywatne życie. Właśnie ono przekłada się na ilość godzin spędzonych na serwerze.

Jako „żółtodziób” w tej dziedzinie wiem, że trudno mi będzie znaleźć osobę, która by była skłonna przyjąć mnie na swój serwer, lecz będę się starał.

RtQ.png

GG : 22534322

Niestety mogę podać tylko gg, ponieważ po podaniu numeru telefonu jestem pewien, że by ktoś sobie ze mnie jaja robił.

Z zainteresowanymi mogę się skontaktować na ts3, wystarczy że otrzymam na gg/pw adres ts’a.

Dzięki za uwagę, i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...