Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turecki sen..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć, zaczynamy swoją przygodę na tureckim serwerze :)

Między grami będą przewijać się znajomki z MPC :)

To jak? Zaczynamy ! 

PROSZĘ SIĘ NIE ŚMIAĆ, NA START FAIL xD

1758536.jpeg

Byłem zdziwiony, wszedłem do lobby i 3 osoby napisały "Haisenberg, really Haisenberg?"

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O z kebsami grasz? Powodzenia podobno fajnie się tam gra, ale nie mam tam znajomych i jakoś wolę z flamerami grać. Przynajmniej beka jest.

Opublikowano

O z kebsami grasz? Powodzenia podobno fajnie się tam gra, ale nie mam tam znajomych i jakoś wolę z flamerami grać. Przynajmniej beka jest.

Rengar był miły, nie kradł farmy. Sivir krzyczała mega.

Opublikowano

Można się domyślić po nicku "Theissparta", teraz tylko czekam jak wbijesz Czelengera urgotem pod AP, bo podobno poziom jest jak na botach .-.

Opublikowano

Można się domyślić po nicku "Theissparta", teraz tylko czekam jak wbijesz Czelengera urgotem pod AP, bo podobno poziom jest jak na botach .-.

Teraz to chcę właśnie kupić urgota i Cassiopeje XDD

Jutro rano lecę z rankedami solo i duo z "krzyżowcem".

Opublikowano

japierdole nie rozumiecie zze ten poziom jest tez w waszych druzynach? ie udawajcie k***a bogów bo zaden z was nawet tam diamonda nie wbije xD

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

japierdole nie rozumiecie zze ten poziom jest tez w waszych druzynach? ie udawajcie k***a bogów bo zaden z was nawet tam diamonda nie wbije xD

oficjalnie dla moderatorów chcę oświadczyć, że każdy użytkownik z tym avatarem oraz słowem "pimp" w nazwie nie może wypowiadać się w tym temacie.

Opublikowano

oficjalnie dla moderatorów chcę oświadczyć, że każdy użytkownik z tym avatarem oraz słowem "pimp" w nazwie nie może wypowiadać się w tym temacie.

oficjalnie c**j mnie to obchodzi głombie

i twoj kszysz tez

qfupsz.jpg

Opublikowano

@johny. jaką miałeś dywizje na nordicu przed przeniesieniem się na turcje? i o ile spadłeś w dywizji po przeniesieniu bądź o ile Ci wzrosła dywizja? :D

Wyszło, że to był mecz za - 60 lp. xD Miałem gold 4 60 lp.

Opublikowano

To je pimp, on robi co chce... bo to pimp? (dziwne ale prawdziwe)

Topic:

Kebaby rankedy- łatwiej jest? :D

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

To skoro jest poziom jak na botach przenieś konto wbij challangera w 3 dni a ja Ci zafunduje darmowy powrót na EUNE. Czekam.

­azYIWDl.png

Opublikowano

co z tego jak na nordiku dalej bedzie mial ta sama dywizje xD

Opublikowano

On Wam chyba już nie da żadnych SS'ów bo mu coś c*****o te gierki idą na te boty.

Tutaj macie jego match history: 

375891405504729378952.png

XDD.

Zacznijmy od tego kto gra na moim koncie, bo to nie jest tylko moje konto więc się nie wypowiadaj ;)

1758677.jpeg

Opublikowano

Zacznijmy od tego kto gra na moim koncie, bo to nie jest tylko moje konto więc się nie wypowiadaj ;)

671981405505584691338.jpeg

o kurde new meta j4 support ten rene pewnie całą gre farmił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...