Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turecki sen..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega nie wrzucił screena z gry Sivir, którą przegrał ze scorem 4/7.

Prawdopodobnie znów brat wbił na konto  B)

dobra k***a gościu, będę ci wrzucać wszystkie mecze, nawet customy, prosz. Idę grać customy , 12312 customów aby robić Ci screen każdej gry.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@johny. Tak jak sądziłem, zamierzałeś wrzucać tylko i wyłącznie wygrane mecze. Niestety, trzeba być idiotą żeby takie coś robić + nie zakrywając nicku. Po co zmyślałeś o bracie i innym człowieku? Pozdrowienia.

Ps. Te boty w Turcji takie łatwe..:) Jestem słaby więc przejde na Turcję i wbije challengera - to tak nie działa, musisz mieć coś w tej głowie zamiast pustki ..

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@johny. Tak jak sądziłem, zamierzałeś wrzucać tylko i wyłącznie wygrane mecze. Niestety, trzeba być idiotą żeby takie coś robić + nie zakrywając nicku. Po co zmyślałeś o bracie i innym człowieku? Pozdrowienia.

Wrzuciłem póki co 2 screeny. Wygrana i PRZEGRANA, widzisz? TO nie same wygrane mecze.

Opublikowano

Jest minimalnie niższy poziom ,ale jak według was tam się gra jak na botach to poproszę jakiegoś silvera ,żeby wbił tam Diamond V to zafunduje mu darmowy powrót gdzie będzie chcieć.

Gram tam ,często są smurfy ,a ludzie niezbyt umieją grac na pozycjach mid,adc,support ( szczególnie adc ) dlatego gram ADC.

Temat - Jak twierdzisz ,że tam poziom znacznie niższy to wbij tam platynę V w tydzień.

@Edit  jakie hejty ty tu widzisz?

@1361622928-U485574.pnguser1337 Przy tym zagrałeś 10 innych w których miałeś staty " do dupy " i ich nie wrzuciłeś :)

Nie rozumiem ,to nie mój temat.

To chyba proste ,że na niektórych serwerach jest po prostu niższy poziom.

Np. chińczyk G5 chce wbić D1 to idzie na Ruski i ma go w kilka tygodni.

Opublikowano

@Johny Przy tym zagrałeś 10 innych w których miałeś staty " do dupy " i ich nie wrzuciłeś :)

@1361622928-U485574.pnguser1337 I to jest właśnie rozumowanie silverów / brązów czy nawet goldów, słabo mi idzie na EUNE ide wbić challengera w Turcji.. A niestety kończą jak ten pan :) Poza tym, nie do ciebie to było sorry ;)

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Jest minimalnie niższy poziom ,ale jak według was tam się gra jak na botach to poproszę jakiegoś silvera ,żeby wbił tam Diamond V to zafunduje mu darmowy powrót gdzie będzie chcieć.

Gram tam ,często są smurfy ,a ludzie niezbyt umieją grac na pozycjach mid,adc,support ( szczególnie adc ) dlatego gram ADC.

Temat - Jak twierdzisz ,że tam poziom znacznie niższy to wbij tam platynę V w tydzień.

Osiągnę wszystko swoim tempem i umiejętnościami, mnie nie obchodzi to,że przegram 6 czy 50 meczy pod rząd, ja osiągnę to co chcę.

Również nie obchodzi mnie wasz hejt, zajdę dalej niż myślicie...

Opublikowano

@johny 

Osiągnę wszystko swoim tempem i umiejętnościami, mnie nie obchodzi to,że przegram 6 czy 50 meczy pod rząd, ja osiągnę to co chcę.

Również nie obchodzi mnie wasz hejt, zajdę dalej niż myślicie...

Ale zrozum, że jak robisz temat w którym się wybijasz z silvera / golda to wrzucaj wszystkie ss'y a nie tylko wygrane.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Kurde nie hejtujcie. No bywa tak że ktoś jest słabszy od botów, nie każdy ma lola we krwi xD

spoko spoko jak bola włączą to zobaczysz jakie skriny katarinką będą :D

Opublikowano

Kurde aż dziwne że wszystkie gry wygrywasz, a brat przegrywa :/ 

@ antywarn

Powodzenia w dalszych grach, pozdrów brata.

Opublikowano

Kurde aż dziwne że wszystkie gry wygrywasz, a brat przegrywa :/ 

@ antywarn

Powodzenia w dalszych grach, pozdrów brata.

dobra, z takim podejściem nie ma co.. rano zamykam temat, nie mam zamiaru czytać waszych wątów.

Opublikowano

W dwóch grach afk, więc nie mieliście jakoś specjalnie problemu wygrać. ;-)

Tak krzyczeli aby wstawiać wszystko wstawiać to wstawiam..

Opublikowano

skoro Turcja jest tak łatwa, to czemu masz ciągle słabe staty? ;_;

Opublikowano

skoro Turcja jest tak łatwa, to czemu masz ciągle słabe staty? ;_;

Staty to nie jest wszystko, w sumie nie powinienem mieć żadnych fragów, ja nie gram dla fragów, nie zabieram ich.

Opublikowano

@johny. wez usuń lola-.- Jak nie grasz dla fragów to co robisz? Bo farmą się też nie popisujesz. Staty to nie wszystko mhm,  ale wiesz że jak masz więcej ( sorry, jak brat ma więcej ._. ) dedów to twoja drużyna przegrywa? 

Dobra mniejsza z tym, powodzenia w dalszych grach

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@johny. wez usuń lola-.- Jak nie grasz dla fragów to co robisz? Bo farmą się też nie popisujesz. Staty to nie wszystko mhm,  ale wiesz że jak masz więcej ( sorry, jak brat ma więcej ._. ) dedów to twoja drużyna przegrywa? 

Dobra mniejsza z tym, powodzenia w dalszych grach

haha w tej grze chodzi o współpracę a nie fragi.

Nawet bez fragów da się wygrać. 

Boże trzymajcie mnie ; _; 

Opublikowano

Gościu, po prostu jesteś słaby skoro wszystko przegrywasz, a jak wygrasz to z ciulowymi statami bo team wyccarował.
Przeniosłem się na turcje, żeby zobaczyć jaki tam poziom i z Silver 3 zrobiłem promo i wrzuciło mnie od razu do Silver 1 bo takie boby tam są i się wszystkie wygrywa. Aktualnie seria do Golda 2-0. 
Nie wiem jakim cudem znalazłeś się w Gold IV na Nordicu, być może brat miał gorsze gry na Turcji a na EUNE Ci konto wybostował.

Pozdrawiam.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Gościu, po prostu jesteś słaby skoro wszystko przegrywasz, a jak wygrasz to z ciulowymi statami bo team wyccarował.

Przeniosłem się na turcje, żeby zobaczyć jaki tam poziom i z Silver 3 zrobiłem promo i wrzuciło mnie od razu do Silver 1 bo takie boby tam są i się wszystkie wygrywa. Aktualnie seria do Golda 2-0. 

Nie wiem jakim cudem znalazłeś się w Gold IV na Nordicu, być może brat miał gorsze gry na Turcji a na EUNE Ci konto wybostował.

Pozdrawiam.

Gościu to możesz do swoich kolegów mówić to po pierwsze. Po drugie pokaż mi ss swoich gier , oczywiście same wygrane, ani jednej porażki.

Po trzecie do konta na EUNE nie miał dostępu, teraz u kebabów ma bo tutaj nie mam nic do stracenia. Po czwarte nie przegrywam wszystkiego dziś wygrałem 2 mecze, i tak na marginesie gówno mnie obchodzi twoje zdanie co do moich umiejętności, zobaczysz, że zajdę na tym serwerze dalej niż ty.

Opublikowano

Kille bierze się po to, żeby nie być carrowanym przez team, jak i po to, żeby fizz nie miał 10/6.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...