Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 - Youtube 7100+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam materiały bardzo Ciekawe.

Oglądalność oraz liczba subskrybcji również imponuje.

Lepiej zainwestować w ZabQ niż Wezziego...

Polecam jeszcze raz

Lepiej idź spamuj gdzie indziej.

Hehe , no lepiej u niego.

On ma 6.5k subów przy 1.5k wysw 

a ja 4.4k przy 1k +

dziekuje dobranoc

# moge polecic wyswietlenia ma ale musicie miec duzooo $$ bo inaczej lujaaa poza tym od hajsu mu sie w glowie przerwaca :C

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na dalsze oferty :)

To co kocham w YouTube'rach.

Nazywanie ździerstwa "ofertą".

Swoją drogą, ciekawe jakby uszczuplało to grono nieletnich YouTube'rów gdyby polecić Skarbówce sprawdzić jak tam z ich podatkami heheh ^^

0VPaRnd.png

Opublikowano

To co kocham w YouTube'rach.

Nazywanie ździerstwa "ofertą".

Swoją drogą, ciekawe jakby uszczuplało to grono nieletnich YouTube'rów gdyby polecić Skarbówce sprawdzić jak tam z ich podatkami heheh ^^

było by fajnie :) jestem pełnoletni i nie musisz się o mnie martwić :)

Opublikowano

ZabQ polecam weezy idioto ty jesteś gorszy od youtubera który ma 200subów ale udczciwie jak jesteś taki mądry to mogę ci wysłać SS z pewnej strony gdzie nabijasz ciekawie suby czy like :)

Opublikowano

@ZabQ moze i ma te 6k+ "widzów" Tylko trzeba wiedzieć ze ponad polowa to sa puste suby, konkursy itp. Ludzie zeby wygrac daja nawet po 3 suby:]
Jedna prosta sprawa to sprawdzenie wyswietlen z filmiku powiedzmy po 2 dniach.
Mozna powiedzieć ze jest to max 1k wyswietleń przy dawaniu filmiku na fora gry/serwera zapowiedzi itp. + lapkowanie kolega koledze.
=============================================================================
Jezeli chodzi o samo nagrywanie filmików nie mnie to oceniać bo nie interesuje mnie to np. nagrywanie zapowiedzi z mpc forum.
===========================================================================

ZabQ nagraj coś i nie wstawiaj na zadne fora itp. i sam bedziesz miał prawdziwe obllicze swojego kanału na YT

pozdrawiam^^

Opublikowano

Zgadzam się z Antym, pozatym co to za głupia moda? Nie lepiej wziąść się za prawdziwą prace?

Kiedyś nagrywanie było czymś innym, teraz "niestety" wszyscy z nielicznymi wyjątkami nagrywają dla korzyści materialnych.

Kiedyś ludzie robili konkursy z okazji rocznicy na yt bądz przełomowego punktu na kanale np 1k, 2k, 5k prawdziwych subów.

Teraz konkursy robi się po to aby za przeproszeniem "wyżulić" od innych te suby, łapki.

*Każdy ma prawo mieć swoje zdanie a moje jest takie, że teraz każdy ytber jest gówno wart, nie robi tego dla innych tylko dla kasy.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

@ZabQ moze i ma te 6k+ "widzów" Tylko trzeba wiedzieć ze ponad polowa to sa puste suby, konkursy itp. Ludzie zeby wygrac daja nawet po 3 suby:]

Jedna prosta sprawa to sprawdzenie wyswietlen z filmiku powiedzmy po 2 dniach.

Mozna powiedzieć ze jest to max 1k wyswietleń przy dawaniu filmiku na fora gry/serwera zapowiedzi itp. + lapkowanie kolega koledze.

=============================================================================

Jezeli chodzi o samo nagrywanie filmików nie mnie to oceniać bo nie interesuje mnie to np. nagrywanie zapowiedzi z mpc forum.

===========================================================================

ZabQ nagraj coś i nie wstawiaj na zadne fora itp. i sam bedziesz miał prawdziwe obllicze swojego kanału na YT

pozdrawiam^^

aktualnie nie wysyłam o łapki dla youtuberów i jedynie filmy wstawiam na swoj FP i Grupe wiec bez problemy mam po minimum 1,5 k + wyświetleń a ostatnio lp po 2 k +

Opublikowano

Zgadzam się z Antym, pozatym co to za głupia moda? Nie lepiej wziąść się za prawdziwą prace?

Kiedyś nagrywanie było czymś innym, teraz "niestety" wszyscy z nielicznymi wyjątkami nagrywają dla korzyści materialnych.

Kiedyś ludzie robili konkursy z okazji rocznicy na yt bądz przełomowego punktu na kanale np 1k, 2k, 5k prawdziwych subów.

Teraz konkursy robi się po to aby za przeproszeniem "wyżulić" od innych te suby, łapki.

*Każdy ma prawo mieć swoje zdanie a moje jest takie, że teraz każdy ytber jest gówno wart, nie robi tego dla innych tylko dla kasy.

wiec staram sie brać serie za hajs z tych tylko :lepszych" serwerów które mi sie podobaja teraz co 2 dni wstawiam odc z ascaiala z którego nawet kasy nie biorę na gram całe dnie żeby zrobić materiał :)

ps. konkursów juz nie robie od ponad 2 meisięcy

Opublikowano

Fajne filmiki wstawiasz, Polecam. Czasami jak oglądam bardzo mnie wciągają, nie wyglądają sztucznie ależ na wspak przyciągają uwagę, to co tworzysz jest piękne. Życzę dużej kariery na Youtube. Możesz ją osiągnąć bez problemu, sam bym chciał tak zawisnąć jak ty... sam robię amatorskie filmy, nie są one jakimś fantastycznym materiałem lecz podobają się one mi i moim znajomym. Kręcisz tylko metina? myślę że w innych grach również filmy prezentowały by się bosko. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajne filmiki wstawiasz, Polecam. Czasami jak oglądam bardzo mnie wciągają, nie wyglądają sztucznie ależ na wspak przyciągają uwagę, to co tworzysz jest piękne. Życzę dużej kariery na Youtube. Możesz ją osiągnąć bez problemu, sam bym chciał tak zawisnąć jak ty... sam robię amatorskie filmy, nie są one jakimś fantastycznym materiałem lecz podobają się one mi i moim znajomym. Kręcisz tylko metina? myślę że w innych grach również filmy prezentowały by się bosko. 

Pozdrawiam.

Dzięki za tak miłe słowa póki co zostaje tylko przy metinie i amatorskich Vlogach ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...