Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak napisałem mogę pomóc zabezpieczyć Twój serwer TeamSpeak3 aby nikt się na niego nie włamał. Zabezpieczam porty, hasła itd. Jeśli chodzi o permissions to ogarniam w 101% tylko że nie robię od podstaw serwera bo to zajmuje dużo czasu więc mogę po prostu posprawdzać rangi itd. Skonfigurowanie bota muzycznego, podpięcie go pod serwer jak i postawienie innych botów też nie problem. Z tym co opisałem bawię się około 3-4lata. CO do wynagrodzenia możemy o tym porozmawiać na Twoim serwerze MT2 ale na bank za wykonaną prace to wynagrodzenie jest bardzo małe.

Kontakt poprzez napisanie mi Swojego GG pod tematem w poście. Ja nie zostawiam GG bo mam wtedy duży spam od ludzi z innych gier itd.

Dziękuję za wszystko. Wiele osób mnie tutaj już dobrze zna więc myślę że złej opini nie dostane.

Opublikowano

Polecam gościa! Wie co robi widać, że się na tym zna i nie odwala jakiś badziewi tylko profesjonalnie wszystko wykonane bez żadnych luk. Sam mi pomagał przy tworzeniu serwera i widać, że ma wszystko w małym palcu. Myślę, że to obcecnie jedna z najlepszych osób zajmująca się pomocą przy serwerach Teamspeak3. Łatwo się z nim dogadać, żadnych utrudnień, haczyków po prostu spoko gość. Opinia full pozytywna z mojej strony.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za opinię i oferuję się dalej jako technik. Mogę też pomóc w poprawieniu poszczególnych rang bez zostawania technikiem na dłużej.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Oferta nadal aktualna. Chcę dodać że jeśli to ma być serwer Metin2 oczekuję całego teamu z wiekiem 18+
Nie współpracuję z dziećmi. Mogę dać skan dowodu ale oczekuję tego samego od reszty Team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...