Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem

Termi1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chce kupić ps3 ale nie wiem jakie kupić raczej nie będę kupywał gier z ps network będę kupywał w normalnych sklepach typu saturn lub mediamarkt.A problem tkwi w tym jakie ps3 mam kupić i ile ma mieć gb pojemności pomożecie?

nfsw_LUBIEKRAKERSY.png

Opublikowano

Nie opłaca się brać konsoli z dyskiem 12 GB (taka opcja jest najczęściej wciskana w dużych sklepach), ponieważ tyle miejsca na dysku starczy ci na jedną/dwie gry.

Tak jak kolega wyżej proponuję ci kupić PS3 SLIM  250 GB.

Jeżeli chodzi o model to jest to chyba najlepsza opcja, ponieważ inny model ps3 super slim jest wykonywane tak, aby koszt jego produkcji był jak najmniejszy (tzn. niska jakość, dziwne rozwiązanie dotyczące wymiany dysku itd.).

Opublikowano

CECH-30xxB

Świetny model osobiście mogę polecić.

Sprawdzony.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja mam ps3 ss 500gb i obecnie nie miałem z nim problemów.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

A opłaca się kupić nowe ps3 super slim 12gb i dokupić za 150zł dysk 500gb?

Jeśli taniej wyjdzie niż zakup SS 500GB to się opłaca.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

CECH-30xxB

Świetny model osobiście mogę polecić.

Sprawdzony.

Tak, sprawdzony przez ciebie, szkoda tylko, że do serwisu najwięcej ps3 przybywa właśnie z tym modelem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...