Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na poczaatku chciał bym napisac ze nie wiem czy juz był ten temt czy nie prosze o pomoc mi w zarejestrowaniu sie na priv serwerze oraz odpowiedzcie mi czym sie róznia od siebie i czy jest jakis nas którym mozna wbic wiekszy lvl niz 99 help me ;) pzdr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na poczaatku chciał bym napisac ze nie wiem czy juz był ten temt czy nie prosze o pomoc mi w zarejestrowaniu sie na priv serwerze oraz odpowiedzcie mi czym sie róznia od siebie i czy jest jakis nas którym mozna wbic wiekszy lvl niz 99 help me ;) pzdr

na csyt2 jest chyba max lvl 120

A privy roznia sie od siebie ratami, handlarzami... ;s

I w czym masz problem przy rejestracji? wejdz na youtube i masz wiele poradnikow nt. rejestracji na privach

osobiscie ci polecam 734f, csyt2 i xLast

ten ostatni to polski serw i raty sa nieco mniejsze od przecietnych privow 4fun, ale jest jedna ogromna wada : ciagle bugi, niby team cos tam pracuje nad serwerem ale obecnie m1 jest zbugowane i zakladajac nowa postac nie pograsz bo u rybaka sa kolczyki z kosci tygrysa/smoka ktore daja po 300 defa/ataku :P A jako tako mozna pograc bo istnieje opcja ze przeniesiesz postac przez strone www np. na pustynie ktora nie jest zbugowana, ale tam tez nie poekspisz bo bedziesz mial okolo 200 defa i 0 skilli :P wiec mozesz troche poczekac az odbuguja m1 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...