Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogos kto mi postawi Serwer na moim VPS !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka szukam kogos kto mi postawi serwer na moim vps kupionego za 25zl na mintshost.pl

Serwer tylko do Zabawy pisac pw lub na skype: dyzma1998

1390144171-U592769.png

Opublikowano

z mintshostami to są same problemy  niby tanio ale zero wydajności do tego częste zawiechy

zero wydajności ? kolego jesteś w błędzie . kolega testował te serwery od nich i sa na wysokim poziomie .

56928084622805469272.png

Opublikowano

zero wydajności ? kolego jesteś w błędzie . kolega testował te serwery od nich i sa na wysokim poziomie .

W 100% popieram tego pana ! Sam kilka razy miałem tam vpsa i za każdym razem chwalę. Jedyne co bym tam zmienił to czekanie na dane do VPS'a ;)

Opublikowano

Co oferujesz w zamian. Nic nie opisałeś tylko to że szukasz mudzyna co odwali za Cb całą robotę. Napisz czy to mają być czyste pliki, co za to dajesz i jakie plany na serwer masz.

Opublikowano

mają to być czyste Pliki bo chce się nauczyć wszystkiego tam i zrobić coś a jak powiem że już zrobiłem pliki albo że się nauczyłem czegoś to zacznę coś planować więc chciałbym żeby ktoś założył serwer mi nie wiem jakie wynagrodzenie mam dać bo nie mam co dać może inaczej Szukam Kogoś kto mnie nauczy robić serwer i nim zarządzać oraz rozwijać go

1390144171-U592769.png

Opublikowano

mają to być czyste Pliki bo chce się nauczyć wszystkiego tam i zrobić coś a jak powiem że już zrobiłem pliki albo że się nauczyłem czegoś to zacznę coś planować więc chciałbym żeby ktoś założył serwer mi nie wiem jakie wynagrodzenie mam dać bo nie mam co dać może inaczej Szukam Kogoś kto mnie nauczy robić serwer i nim zarządzać oraz rozwijać go

Masz przecież taki ładny poradnik: http://www.priv-metin2.pl/topic/51776-megatutorial-stawiamy-serwer-od-podstaw-na-freebsd-82/ w czym masz problem?

df3eca6886da0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...