Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne gry kooperacja na słaby pc

Mikser_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:D

Szukam fajnej gry kooperacji lub multiplayer na mój bardzo słaby komputer.Chcę sobie pograć z kumplem i zadaje pytanie czy ktoś zna jakąś dobrą grę np.sandbox z otwartym światem by można było poexplorować i ,,przeżyć przygodę".I jakby do tego jeszcze dało się budować to byłby dla mnie szczyt marzeń.Chodzi mi o coś w stylu minecrafta tyle że on mi się już znudził.

A to mój pc

Procesor: AMD Athlon Processor LE-1640 2.6 GHz

Grafika: NVIDIA GeForce 9400 GT

Ram: 2 GB

Opublikowano

Mam coś innego jeśli chodzi o co-op. SWAT 4. ;)

Tego typu gry mnie raczej nie interesują.To musi być rozgrywka multiplayer (lub oczywiście coop) z możliwością swobodnej exploracji otwartego świata.

Opublikowano

Polecam ArcheAge.

Aby się dostać do bety wersji EU trzeba albo zdobyć klucz na giveaway (jeszcze mają dorzucić) albo zakupić Founders Packa (jeden z trzech, najtańszy kosztuje po przeliczeniu euro na PLN ok. 200zł) + jak zakupisz będziesz miał jakieś tam bonusy, dod. itemki itp. itd. Jeśli się nie dostaniesz/nie chcesz kupować możesz ściągnąć ruską/koreańską/japońską otwartą bete.

W spoilerze filmiki z gry:

Szczególnie zobacz ten trzeci.

Opublikowano

unturned , rust , garry's mod.

Polecam ArcheAge.

Aby się dostać do bety wersji EU trzeba albo zdobyć klucz na giveaway (jeszcze mają dorzucić) albo zakupić Founders Packa (jeden z trzech, najtańszy kosztuje po przeliczeniu euro na PLN ok. 200zł) + jak zakupisz będziesz miał jakieś tam bonusy, dod. itemki itp. itd. Jeśli się nie dostaniesz/nie chcesz kupować możesz ściągnąć ruską/koreańską/japońską otwartą bete.

W spoilerze filmiki z gry:

Szczególnie zobacz ten trzeci.

I wy uważacie że mi to pójdzie?Może jedynie unturnded.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...