Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Magiczna perła jak na hiplay!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin prosty ale fajne, dobrze ze to nie jest skript, bo skript to 2 linijki, myśle ze przyda sie on na serwer pvp. Mógłbyś tez dodać ze np VIP ma ciagle 2 perełki.

Opublikowano

mam pytanko jak zrobić w skrypcie aby działoło to :

on rightclick with ender pearl:
    if name of player's tool is "&b&l&operla":
        if player has permission "ie.speed":
            give player 1 ender pearl

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

A jak zrobić aby ta perła się nie kończyła i była w tym samym miejscu co była i z tą samą nazwa?

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

//Topic

Dosyć fajny pomysł na plugin, mimo że bardzo prosty zawsze jakiś początek jest! Nie poddawaj się, rób więcej pluginów!

Nie wiem czy nie zlagowało by to troszkę serwera bo nie testowałem i nie chcę się od razu mądrzyć. :P

//Off-topic

Kur** za przeproszeniem co wy macie z tymi skryptami?

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Dlaczego napisałeś plugin?

łatwiej jest napisać skrypt do takiego prostego urozmaicenia....

Powiesz mi dlaczego akurat skrypt? Co w nim takiego widzisz, prócz zmniejszania wydajności serwera oraz zapychania miejsca? Dla mnie dobrze, że są osoby, które zaczynają bawić się w Javie oraz publikują swoje dzieła, na przykład pod ocenę zaawansowanych programistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...