Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Magiczna perła jak na hiplay!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magic Pearl By BoomDroom

Opis:

Mam wam do zaprezentowania mój autorski plugin,

który dodaje nam to, gdy wchodzimy na serwer czysci nam ekwipunek i daje perle.

Kiedy klikniemy na nią daje nam ją znowu. 

Funkcje:

Według mnie plugin przyda się najbardziej na serwery mini game,

gdzie możemy to użyć np. w lobby.

Download:

http://www.mediafire.com/download/tokmovz4pmhcdct/Magiczna+Perla+By+BoomDroom.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/4f63ad9cb0f769142b1cfd8ea91baceefaa19736bb7325b0f41469b690276586/analysis/1405437494/

Od autora:

Piszcie co można dodać w kolejnych wersjach :)

87876659328820301036.png 

Rekrut
Opublikowano

Nie zrozumiałem, to jest perła która daje perłe? o.O

Po rzuceniu perły normalnie znika ona z ekwipunku. Dzięki temu pluginowi pojawia się ona ponownie tak że możesz sobie rzucać w nieskończoność :)

Opublikowano

Nie skończona perła. Rzucasz i dostajesz spowrotem.

@1361622928-U485574.pngOxH Szybszy :D

Opublikowano

Daje nam perłe, jeśli na nią klikniemy znika nam pierwsza i pojawia się kolejna. Taka "nieskończona perła".

87876659328820301036.png 

Opublikowano

Cześć!

@Autor

Tak świetnego pluginu nie napisałby naprawdę nikt..

5 minut i plugin skończony.

A jest on tak świetnie napisany, że wszystko napisane w jednej klasie (Brawo! Cóż za oszczędność!) chociaż powinny być tylko cztery - po jednej na każdy listener i jedna na klasę główną..

Pozdrawiam i nie polecam

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@metin2lubiego Jak zwykle gimbaza napisała by cały serwer na skryptach.

Myślę, że plugin nie najgorszy. Jeżeli dopiero zaczynasz pisać to śmiało pisz dalej.

Moim zdanie gdyby się tutaj i ówdzie poprowiło kilka błędów to plugin dobry.

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Myślę, że plugin nie najgorszy. Jeżeli dopiero zaczynasz pisać to śmiało pisz dalej.

Pozdrawiam Mistrz.

osobiście znam jeden serv co 80% to skrypty. I jest masakrycznie oblegany. W późniejszych godzinach trudno nawet wejść a serwer ma 200 slotów i jest ich 3 wiec 600 osób oblega jednocześnie.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

@p137

Wątpie, aby tak było.

Normalny serwer nie wytrzymałby takiej ilości skryptów - no chyba, że wolą płacić więcej za 2x lepsze maszyny niż bylyby potrzebne do pluginów..

Podaj IP to się przekonamy, bo trudno w to uwierzyć...

@Autor

Bez sensowny plugin, zmarnowałeś swoją naukę na to  coś..

PS: Raz spotkałem gościa, który twierdził, że zna sieć 2000 slotową zrobioną TYLKO ze skryptów!

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nie rozumiem

To jest perla, jak nia rzucisz i w cos trafisz to ona ci powraca :-)

@topic

@Autor Plugin fajny, jak zaczynasz dopiero to powodzenia.

Opublikowano

Cześć!

@Autor

Tak świetnego pluginu nie napisałby naprawdę nikt..

5 minut i plugin skończony.

A jest on tak świetnie napisany, że wszystko napisane w jednej klasie (Brawo! Cóż za oszczędność!) chociaż powinny być tylko cztery - po jednej na każdy listener i jedna na klasę główną..

Pozdrawiam i nie polecam

S0L1D3R

Nie rozumiem cb. Uczę się dopiero podstaw i nwm szczerze po co się tak spinasz? Przeszkadza ci to, że chciałem napisać taki plugin? Pozatym po co do tak małego pluginu używać 4 klasy?

Pozdrawiam Mistrz.

Możesz mi napisać jakie są w takim razie błędy? :P

87876659328820301036.png 

Opublikowano

on right click with ender pearl:

give player 1 ender pearl

twój caly plugin :#

ebać skrypty, (hejterom którzy piszą że ja je pisze mówie nie, ja pisze je tylko czasem i pomagam w nich ale ogólnie odradzam)

gość odwalił kawał dobrej roboty bo nie ma takiego pluginu w necie ;)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Dzięki za ten plugin długo go szukałem i znalazłem dopiero teraz. Fajny plugin taki sam jak na HiPlay'u, postarałeś się doceniam to :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Troszeczkę ten plugin nie potrzebny, a wręcz w innym przypadku na słabszych maszynach gdzie jest dużo pluginów może spowodować spadki TPS'ów 

Opublikowano

Troszeczkę ten plugin nie potrzebny, a wręcz w innym przypadku na słabszych maszynach gdzie jest dużo pluginów może spowodować spadki TPS'ów 

Pierdolisz głupoty i tyle -  ilość pluginów ma mało do wydajności B) tym bardziej, że to malutki plugin.

Opublikowano

Widzę, że mamy na pokładzie eksperta :)

Opublikowano

Przydatne. Czemu? Ponieważ brakowało takiego pluginu mi jak i wielu innym użytkownikom. Brawo dla ciebie nawet nie za samo napisanie pluginu, lecz za to, że zrobiłeś to w Javie, a nie w Skripcie. =D

Opublikowano

Kolejna osoba zaczyna bawić się w programiste. Bardzo fajny plugin, rozwijaj i ucz się dalej... Mam nadzieje że nie wyrośnie z ciebie kolejny "pseudo programista" ... ;)

Opublikowano

O japi.rdole pisanie skryptow JEST UJOWE

C.uj ze w pluginie moze zajmie mi to wiecej linijek ale dodam do tego 10razy wiecej opcji...

Prosty przyklad czemu na skkf/mineplex/hipx i wiele innych maja pluginy? BO SA KU,WA LEPSZE

Co ja tutaj robie...

Gość FallingCookie
Opublikowano

Plagiat?

Link

Porównaj ktoś kod, bo mi się nie chce xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...