Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki do nurkowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zna sie ktos na rurkach do nurkowania? Jade jutro do chorwacji  i muszę kupić jakąś rurkę, ale kompletnie sie na tym nie znam. Jakby ktoś mógł napisac na PW

Opublikowano

Generalnie nie ma filozofii żadnej w tym, idziesz do sklepu dla nurków (np. w-wawie na puławskiej) i pytasz się dobra rurka do tylu i tylu i tam są mili Panowie powiedzą Ci co i jak.

Jednakowoż nie wiem czy nie lepiej by było na miejscu wypożyczyć sprzętu (może nie butli ale gogle, itd.) albo w ogóle pójść z instruktorem :)

Bo ten sprzęt wbrew pozorom trochę kosztuje - nie wiem czy Ci będzie wygodnie w zwykłych okularkach, jeśli takowe planujesz wyekwipować.

Reasumując jak pójdziesz do sklepu dla nurków (nie do gosportu) to tam są Panowie, którzy się na tym znają - nie zwykli sprzedawcy. I nie myśl sobie ,że to coś niezwykłego

bo sprzęt pływacki, np. płetwy, gogle, rurki, itd. powinno się właśnie tam kupować. Ceny są podobne czasami niższe niżeli w sklepach sportowych.

Opublikowano

Siema, zna sie ktos na rurkach do nurkowania? Jade jutro do chorwacji  i muszę kupić jakąś rurkę, ale kompletnie sie na tym nie znam. Jakby ktoś mógł napisac na PW

Najpierw nam powiedź, czemu takie informacje piszesz dzień przed wyjazdem do zagranicy?

Chyba miesiąc temu wiedziałeś o wyjedzcie, czemu nie opisałeś tego tutaj? Czemu nie napisałeś pomocy? Byś miał komentarze - założę się na ponad 3 strony.

Ja bym Ci pomógł, ale już wyjechałeś dzisiaj z NASZYCH REJONÓW POLSKICH. Niestety nie mogę Ci pomóc.

Miłych wakacji! I żebyś dobrze nurkował. PISZ NA PW - co i jak - lub pisz tu, jak byś // będziesz miał internet w Chorwacji - to Ci pomożemy bardziej - od tego jest ten dział ''Pogaduszki''.

Pozdrawiam... CZEŚĆ.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...