Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik- FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem co napisałeś, dlatego też napisałem, że jej towarzystwo (złodzieji) tak nazywasz, bo Cię hejtują, ale wiadomo, skoro Ty ich hejtujesz, oceniasz (nie mówię, że robisz źle bo czasami naprawdę, aż Ci chce lajka dać bo piszesz mądrze, a czasami przeszadzasz :P) to oni też to będą robić, żeby się odegrać. Napisałem też, że mapy robisz dobre, prócz jednej więc nie dziwię się, że masz zamówienia. ;)

@Wredna mam pytanię, dlaczego tak nagle wszystkie ceny podskoczyły? :)

Zakończ pisanie na ten temat i oszczędź sobie wstydu bo drugi raz się ośmieszysz z braku informacji.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zakończ pisanie na ten temat i oszczędź sobie wstydu bo drugi raz się ośmieszysz z braku informacji.

Wstydu bo napisałem, że go hejtują?

Jak to kiedyś napisałeś " nie pisałem w tym temacie, to k***a nie pisz nic na mój temat" tak więc, nie piszę z Tobą to proszę Cię nie wpierdalaj się w rozmowę, dzięki.

PS

Powodzenia w zabezpieczaniu  Atrei ;)

621031404210882313241.png

Opublikowano

I trzeba dodać że ma nieskazitelne kontakty z gronem złodziejskim z tego forum.

To na pewno jakieś +5 do zalet.

Naprawdę, niech wasze zatargi i konflikty pozostaną w waszym gronie. Mnie absolutnie nie interesuje, co się między wami wydarzyło i dlaczego jesteście tak do siebie wrogo nastawieni. Nie mam zamiaru i nigdy nie będę oceniać ludzi z powodu czyjejś opinii, zwłaszcza, jeżeli cała sytuacja nie dotyczy mnie nawet w najmniejszym stopniu. Tym postem pokazałeś nic innego, jak brak dojrzałości i wymuszoną chęć utarcia mi nosa z powodu znajomości z osobą, której nie trawisz. Niepotrzebnie.

Edit: Przez ten weekend mam szkolenia, wyjeżdżam, dlatego też nie będę dostępna. Z góry przepraszam za chwilowy brak kontaktu. Od poniedziałku znów będę dostępna.

Opublikowano
Absolutnie Cię nie interesuje, ale próbowałaś zabłysnąć podsyłaniem elementów do bombworka, nieudolnie bo nieudolnie, liczy się fakt.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Absolutnie Cię nie interesuje, ale próbowałaś zabłysnąć podsyłaniem elementów do bombworka, nieudolnie bo nieudolnie, liczy się fakt.

Tak się składa, że to ja pierwsza zauważyłam tą skopiowaną grafikę, zarówno w szablonie Atreyi, jak i w tych czerwonych ramkach z szablonów WoW'a. A był to zwykły przypadek. Dostałam zlecenie od serwera Malestia, w którym przedstawiono mi szablon WoW'a, jako wzór. Myślę, że ktoś z ich teamu może to bez problemu potwierdzić. Właśnie w tym szablonie pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to ta czerwona ramka. Przeglądając inne, natrafiłam na więcej "podobnych elementów". Do Bombworka napisałam tylko i wyłącznie w tym celu, by potwierdzić, że moje znalezisko i podejrzenia się prawdziwe bo wiedziałam, że to on kodował wam wtedy stronę. Nie wiedziałam, że umieści on te screeny w twoim temacie i rozpocznie się taka burzliwa dyskusja. Nie miałam tego na celu. Dodatkowo, nie wiedziałam wtedy nic o waszym konflikcie.

Jak już pisałam, to są Wasze sprawy, a ja nie mam zamiaru się do nich mieszać. Tym bardziej nie mam zamiaru nagle stracić z Bombworkiem kontaktu tylko dlatego, że jakaś zgraja nagle go znienawidziła.

Tym samym kończę w tym temacie dyskusję na ten temat. Jeżeli chcesz nadal dyskutować, to zapraszam na pw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam tą Panią, jest świetna w tym co robi- jednym słowem mistrzostwo świata. Cierpliwość miała przy moim gderaniu , oj miała :) Do tego pracę oddała w terminie. Więc polecam jeszcze raz! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...