Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowanie rynku Steam - tak zadziała ?

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj spróbowałem odblokować sobie ten rynek, więc wszedłem do sklepu i znalazłem grę za 24 centów. Dodałem do koszyka i zapłaciłem za pomocą pp. Czy zadziała w taki sposób czy trzeba jednak ten portfel doładować za 5 euro ? W szczegółach konta sposób pozyskania to 'Sklep Steam', ale próbując coś sprzedać nie pokazuje mi że zostało ileś tam czasu do odblokowania.

Opublikowano

No niby widziałem ten temat, ale jak dla mnie jest to dziwne. Przecież to ma być zakup czegoś przez steam, a wychodzi na to ze paypal by się nie liczył. A jak by tak spróbować napisać do supportu za miesiąc o to że nie mam odblokowanego, a kupiłem grę przez sklep steama tak jak było tam napisane ?

Opublikowano

Tak jak by ktoś się nadal zastanawiał czy działa ten sposób to chyba tak. Dzisiaj jak kliknąłem w ekwipunku na item i najechałem na 'Sprzedaj' to pokazał mi się dodatkowy komunikat informujący że za miesiąc będę mógł korzystać z rynku społeczności o ile nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, więc chyba wszystko jest dobrze i muszę poczekać tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...