Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DoGry

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, nie wiem czy oplaca sie zarabiac te punkty na Dogry.pl (to nie jest zadna reklaama). Czy to dziala ? Czy to jest legalne? Widzialem filmiki jak ludzie odbieraja te punkty ale musza podac numer telefonu. Czy jak sie poda numer tel. to potem zrzera kase?

RGt.png

Opublikowano

Strona jak najbardziej zaufana.

Wieczorkami siadam sobie gdy nie mam nic do roboty i właśnie owe punkciki sobie zbieram. (łącznie już trzy kodziki odebrałem)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

w c**j dlugo sie zbiera? heh, smieszne, kolega z internetem 70mb zarobił 2000 punktów (czyli 840) rp w ciągu 3-4 dni, wlasciwie siedząc przy tym pol godziny dziennie. Ja z internetem 10mb do około tygodnia, gry na nocki ustawiałem, żeby sie sciągały i zrobione. Jak masz do tego zapał to zrobisz to i w 1-2 dni.

Opublikowano

Hej, sorry ze taki jestem ale jeszcze chce sie na maksa upewnic. Na pewno nie dostane bana na swoje konto na lolu jak doladuje te rp ? Nie chcialbym stracic mojego no nie powiem, troche wartego konta.

RGt.png

Opublikowano

Pomyśl. Koleś założył stronę i oferuje ci wynagrodzenie za usługi które mu wykonałeś, po wykonaniu usług idzie sie skoczyć do sklepiku po PSC(już poprzedzam komentarze hejtów, tak MOŻE TO BYĆ k***a bot, który sam wykonuje transakcje kodów. Podaje tylko przykład), który oddaje tobie, więc skoro ci go oddał to należy on już do ciebie, nie sądzisz? To tak jakbyś ty poszedl do sklepu i kupił sobie PSC

Opublikowano

Wie moze ktos jak szybko zarobic 400 pkt ? :P brakuje mi do rp a juz prawie wszystkie misje z gier wykonalem tylko z 2-3 mi zostaly ale ich nie robie bo waza 30gb ~ +. A reszta punktow jeszcze nie dotarla.

RGt.png

Opublikowano

Chcesz szybko zarobić, to rozsułaj reffki z rejestracją przez FB, ale tylko w weekendy.

Polecam wypłaciłem z tej strony około 26k RP.  

Ps. Byłem tam pierwszy w rankingu i usunęli mi konto, ale oczekujące kody PSC wysłali i tak :D

Opublikowano

Ten system nie działa, system zapraszania, do tego długo się czeka na sms z kodem psc, reszta bez zarzutów.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...