Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Postac Polecacie Na Prywatne Servery

dawkad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym ci polecił DaGGer lub BM :) BM bardziej jak lubisz uciekać a DaGGer jak lubisz się BARDZO BARDZO BIĆ ^^ nie uciekac

Opublikowano

W 1oo % polecam ninje dagger spoko się expi w Pvp też kox : ))

Opublikowano

Jest dobry ale trudno się expi ale jak ty dostaniesz 99lvl i lubisz uciekać to moze być ja tez polecam NINJE daGGer w 1ôô%

Opublikowano

Ja też stawiam na Daggera rozwala Bm'a Spokojnie :P

ŠӘИМΔ ĂLL

(^^(-_-)^^)~((-_-))~°l¯l_l¯l°(¯`·.·´¯)<(*_*)>

Ten kto wejdzie na mój profil i da komentarz ma + .

Opublikowano

Ja polecam w 100% Daggera...

Naprawde Postać jest wspaniała do PVP i PVM

Criticale ładne wchodzą ...

Tutaj masz Tutka który pokazuje jak rozwijać Ninje :

http://www.mpcforum.pl/topic/78898-tut-jak-stworzyc-pro-wojownikasureninjeszamana/

by Neex77

Oraz Jakie bony i kd do Szyletów

http://www.mpcforum.pl/topic/102559-tutco-najlepsze-z-broni-jakie-kd-i-bony

by Shies

Przeczytaj dokładnie obydwa tutrioale i postepuj dokładnie tak jak jest napisane to twój Dagger będzie dobrą kosą na PVP i PVM

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Ja polecam ci szamana buffa albo woja body szaman dlatego bo jest jedną z tych lepszych postaci ponieważ ma buffy jak masz pro eq i bufyy na P to na 3 hity każdego położysz nim.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Daggerem wywala z gry, nawet jak bijesz mieczem to i tak wywali a jak jesteś w dt to kaszka. :P

Pograj weaponem, ciekawa postać.

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

jak pisal Virgin, dagger jest zajebisty ale wyloguje a gry

podczas expa przewanie, dlatego z lvl tak nie bd kox :(

; )

Opublikowano

tylko i wylacznie archer bo nim wcale sie zle nie expi militar + jakis dobry mieczyk najlepiej zatruty i spokojnie 99 sie dobija

klmn250624067t.gifPOMOGŁEM ?? ODWZAJEMNIJ SIĘ :)
Opublikowano

A ja ci powiem tak,na serverach pvp (4fun) to wybieraj sure bm lub szamana smoka...A jeżeli normalny priv typu sdlongju to polecam ci ninje dager oraz...hmmm,tez szamana smoka :D

Opublikowano

@up

mozesz mi wyjasnic czemu szamana smoka ?? wedlug mnie blysk. jest lepszy bo ma leczenie

Opublikowano

też nie mam pojęcia czemu smoka ... może dla tego że wali z magii a na to sie ma mniej defa jak na ataki fizyczne ... podpalenie szybkośc ładowania skili i niezły dmg ale nie ze skowytu bo to śmiech

osobiście jeżeli szaman to tylko błyskawica zasięg szybkość siła

lub

dagger puszcza serie skili w tym czasie co woj 1 wir lub surka wykona swój piruet ze sferą

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja polecam woja mentala. Duchowe to najmocniejszy skill ze wszystkich. Ja gram mentalem i na pvp jak ja zaczne to nieraz same duchowe i dedają. :rolleyes:

Opublikowano

@up

jak servery pvp to tak :P

@top

ja polecam healera

po 1 nikt nie zbiera bonow na szamana :P (no chyba ze za wszelka cene chche go ded)

po 2 ma leczenie ktore na priv jest bdobre ze wzgledu na to ze mozna uzbierac duzo int

po 3 skille ma bdobre + zwinnosc to tylko skillami nawalasz i mozesz unikac bo bedzie duzo speeda

Opublikowano

@2up

duchowe to nie jest najlepszy skill najlepsza jest sferka

@up

po 1 jak ktos jest dobry w pvp ma na kazdego eq

po 2 sszamanowii na nic zwinnosc jak dopadnie go sura bm albo archer como ze skili i lezy nawet leczenie mu nie pomoze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...