Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Postac Polecacie Na Prywatne Servery

dawkad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja do szaman smoka...Dlaczego on???Ponieważ nikt nie robi na niego bonów,bo większość graczy na servie uważa że to jest najsłabsza postać w grze -_- I się mylą,jeżeli wbijemy w nim dużo inta (około 200),to krytyka będziemy mieć zaje...biście dużego (6-7 bon + 1-5 bon + buff )...Jeszcze przy ilościu dużego inta + 10% na klase (np.a woja) + na poł ludzi też jest duży dmg ;DDD Więc polecam jak najbardziej szamana smoka ;DDD

Opublikowano

po 2 sszamanowii na nic zwinnosc jak dopadnie go sura bm albo archer como ze skili i lezy nawet leczenie mu nie pomoze

Chyba że najpierw ściągnie ich takim hitem (to nie jest krytyk) :

aaaaaam.png

Niby nic, ale w wszystkich innych dmg nie spada poniżej 15k... 2 skille i koniec duelu. ;s

A leczenie daję mi po 7k przy 200 int, także ... tyle mi z sfery twoja surka uderzy przy dobrych wiatrach. >.<

Mimo to polecam smoka, 70% na kryta przy 200 int to masakra + skille co 2 skill to krytyk. ;]

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

Oczywiście ze Ninja Dagger :D Kox :D w PVM I W PVP Pzdr. :]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mimo to polecam smoka, 70% na kryta przy 200 int to masakra + skille co 2 skill to krytyk. ;]

Koleżanka mówiła, że ma 80% kryta. Nie wiem, co ona za bony ma, ale wiem, że ma 200 inta.

Ja natomiast polecam healtera.

Masz jakie skille rozwijać do 102 lvl, więc zabawa fajna na pewno. Na mniejszych lvl do pvm może się nie pcha, ale na wyższych idzie już ładnie. Pvp ładnie opisuje screen dany przez Virgin

I zaletą jest szybkość ładowania skilli ogólnie u szamanów. Z jedniego skilla możesz walić bez przerwy

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja polecam woja mentala. Duchowe to najmocniejszy skill ze wszystkich. Ja gram mentalem i na pvp jak ja zaczne to nieraz same duchowe i dedają. :rolleyes:

Najlepszy skill to chmurka ^^(jest zbugowana -.-)

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

Ale też trzeba dodać, że każdą postacią trzeba umieć i lubić grać. Miałem daggera, to lamiłem nim, że szok, a teraz healterem gra mi się dużo lepiej.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ninja Dagger dobry do pvp i expa

Sura BM Dobry pvp słaby exp

Ale moim zdaniem Dagger był by lepszy ładne hity niekiedy wchodzą :)

Wbij i zostaw komentarz :D

2029078.jpg

Opublikowano

Ja polecam albo sure wp albo Shamana Healera.

Sura WP: Dobry do expa, ma dobre skille i swietnie sie nim zarabia. w PVP tez niezle koksi jak masz duzo na kryta.

Shaman Healer: Ma Leczenie, duza szybkos ladowania skilli i jak juz kilku UP napisalo na wyzszym lvlu jest niezly do PvM.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

BM bierz święty dobre kd

Bony do Inta i HP i Przyjemność daggerem trochę nuda po wszystkich kładziesz :D

Przynajmniej ja tak myślę :D

beztytuuggc.jpg

DAJ - ! POMOGŁEM LUB NIE, DAJ MINUS ( - ) !

Nie dawaj Bana "Kolekcjoner" - jestem :)

Daj Bucha Ziom !

Pozdro dla kumatych :]

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...