Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Creative Fatal1ty Gaming

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. 

Fatal1ty są w mniejszym bądź większym stopniu przereklamowane, a polecane głównie na forach CS i co ciekawe, nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat. Pojęcie słuchawek dla graczy powstało w celach czysto marketingowych, ponieważ dobierając odpowiednie słuchawki stereo, obojętnie czy z mikrofonem wbudowanym czy bez, uzyska się w ogromnej ilości wypadków o wiele lepszy i trwalszy sprzęt.

he?

Opublikowano

Ja tam mam te słuchawki i bardzo dobrze się sprawują. Mikrofon nie szumi A słuchawki bardzo dobrze przekazują dźwięk. Nie są one wcale przereklamowane. Polecam je :) Jak na ten przedział cenowy są świetne. (za błędy przepraszam pisze z telefonu)

Opublikowano

Ja tam mam te słuchawki i bardzo dobrze się sprawują. Mikrofon nie szumi A słuchawki bardzo dobrze przekazują dźwięk. Nie są one wcale przereklamowane. Polecam je :) Jak na ten przedział cenowy są świetne. (za błędy przepraszam pisze z telefonu)

Polecasz je tylko dla tego, że je masz i nie miałeś lepszych słuchawek na uszach. Typowe 'polecenia' bo mam i działają dobrze. 

he?

Opublikowano

A beda wygodne bo to najwazniejsze? Bo moje obecne po paru godzinach grania w gry i rozmawianiu na ts bola strasznie uszy i mam je potem czerwone w uj ;/

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Weź dozbieraj na coś porządnego a nie wypierdalasz hajs w błoto, elo.

Teraz bede zbieral ponad 3k na nowego kompa wiec nie bede odrazu razerow krakenow za 250 kupowal tylko cos za 100 narazie. A za ta cena podobno sa dobre. Niech sie wypowiedza ci co maja lub mieli a nie ze cena niska to odrazu ujowe. Beatsy sa takie drogie a tak naprawde ujowe lub kupuja osobe ktora maja slabe karty dzwiekowe i nie odczuwaja tego.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mam i są wygodne, dźwięk ok, mikro też.

Ale myślę, że teraz za 100 zł kupisz coś lepszego.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

"teraz" :D? Zawsze można było. Fatalitki to grat który zyskał w polsce chorą popularność przez właśnie polecenie na zasadzie "mam to polecam" i hajp na "gajming". I fakt jeśli ktoś całe życie korzystał z głośników a słuchawki znał tylko te dołączane do telefonu to tak wtedy mogą się podobać.

Opublikowano

bierze te superluxy za stówke,  posiadam superlux hmc 631 (chyba te cyferki) i sa zajebiste, creative to wogole syfy, miałem chyba wszystkie te modele "gamingowe" od fatalitów po te aurgówno live i wszystkie niewarte dwóch ziemniaków

Opublikowano

Popieram @554461402688252517908.png Cyferky te słuchawki po kliku godzinach używania zniszczą Twoje uszy.

Niby są nauszne ale tak naprawdę wokółuszne, miałem nie polecam. Słuchawki przereklamowane.

Alternatywy nie podam bo sam mam słuchawki z górnej półki ale koledzy wyżej już chyba to zrobili.

// edit 

@LastPhoenix450 mnie wyprzedził o minutkę :c

Admin Cienia
Opublikowano

Polecasz je tylko dla tego, że je masz i nie miałeś lepszych słuchawek na uszach. Typowe 'polecenia' bo mam i działają dobrze. 

Dlatego też je polece. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...