Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prace na prawdę imponują, osobiście sam współpracuję z daną osobom z swoich obowiązków wywiązuje się dobrze.

Polecam ! :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam i dodaje nową prace :) Tło pod questa :D

234331406748458342120.png

To tło nie jest twoje. Widziałem to już. 

Poza tym wygląda źle. Nie widać do końca tekstu i to białe odznaczenie na krańcu.

Niu :D Tło i awatar na fun page serwera ShivaMt2

548411406887620342120.png

597271406887620342120.png

754091407486371342120.png

346821407486371342120.gif

Dla SheilaMt2

A te 2 prace są na tym samym stylu, kolor zmieniony i trochę podrasowane. 

Jeszcze się zastanawiam czy to nie z tutoriala, bo widziałem już podobne prace. 

Ogólnie nie wygląda to źle, ale nie wiem co z taką amatorką robisz w graphic team, być może jest coś innego w czym jesteś dobry. 

Mimo to, polecam. Na pewno jak się przyłożysz to zrobisz dobrą pracę. 

Opublikowano

To tło nie jest twoje. Widziałem to już. 

Poza tym wygląda źle. Nie widać do końca tekstu i to białe odznaczenie na krańcu.

A te 2 prace są na tym samym stylu, kolor zmieniony i trochę podrasowane. 

Jeszcze się zastanawiam czy to nie z tutoriala, bo widziałem już podobne prace. 

Ogólnie nie wygląda to źle, ale nie wiem co z taką amatorką robisz w graphic team, być może jest coś innego w czym jesteś dobry. 

Mimo to, polecam. Na pewno jak się przyłożysz to zrobisz dobrą pracę. 

To ja tylko cię pozdrowię skoro pierwsza praca jest nie moja a te dwie pozostale z tutoriala :)))))

Opublikowano

Jedynie co dodałeś do tej pierwszej pracy, to ten bambus, który i tak źle wyrenderowałeś oraz zmieniłeś lekko kolorystykę. 

Zrobilem to od poczatku do końca zacząłem od bialego prostokąta. Jeśli czegoś nie możesz udowodnić i nie masz do czegoś pewności to lepiej tego nie mówić :)

Pozdrawiam.

A tutaj coś prostego

826701418766221342120.png

Opublikowano

Zrobilem to od poczatku do końca zacząłem od bialego prostokąta. Jeśli czegoś nie możesz udowodnić i nie masz do czegoś pewności to lepiej tego nie mówić :)

Pozdrawiam.

A tutaj coś prostego

826701418766221342120.png

A masz psd ? :D

Kolega z zespołu znalazł go na pewnym forum i nam służy tylko, ze mamy zmodyfikowaną wersję na lepszą ^^:D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Oczywiście że mam do tego psd ale nie widze powodu żebym go tu wstawiał ktoś za te psd mi zapłacił...

Ale z checia zobacze te psd ktore znalazles i porownam :P

Opublikowano

Oczywiście że mam do tego psd ale nie widze powodu żebym go tu wstawiał ktoś za te psd mi zapłacił...

Ale z checia zobacze te psd ktore znalazles i porownam :P

Gówniane zagranie. ;) 

Na pewno nie przyznałbyś się do oszustwa. Pozwól, że my to ocenimy.  :rolleyes: 

Jest niemalże identyczna praca jak "twoja", którą tu pokazałeś i nazywasz 'swoją'

Zarzuć ss'em psd(ss z ps).

Opublikowano

684071418924214342120.png

Mam nadzieję że to rozwieje twojej wątpliwości i przestaniesz mnie bezpodstawnie oskarżać... ( i mam nadzieję że ci głupio teraz:P)

@daimao.

Ale coś Ty mi pokazał? Gradient i filtr? 

Pokaż mi warstwę tych kwiatów, znaku, tekstur, które nałożyłeś.  

Głupio to będzie tobie jeśli mi tego nie pokażesz, a jeśli to zrobisz to przyznam się do błędu. 

Opublikowano

Boże koleś co ty wgl gadasz mi ma być głupio przez to że ktoś mówi, że wykorzystałem czyjąś prace? Gdybym to zrobil to może faktycznie byłoby mi głupio ale praca jest moja.

I skoro znalazles ten plik na jakims forum to czemu go nie wstawiles? Tylko oskarżasz ale udowodnić to już nie raczysz? :P

652511418938045342120.png

Prosze bardzo, co pan sobie jeszcze życzy? :))

@daimao.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...