Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zajmuję się grafiką komputerową (rastrową) i mogę wykonać grafiki niezbędne dla Twojego serwera :)

Oferuję:

• prezentacje serwera
  • loga/napisy/banery
  • grafikę na twój kanał na yt oraz fanpage
  • tła oraz różne elementy do klienta
  • a także ikony sygnatury i avatary

Przykładowe prace:

846601405426618342120.png

234331406748458342120.png

485841405426618342120.png

967571405426975342120.png

Belki nie zostały wykorzystane w żadnej prezentacji :)

Kontakt:

GG: 15534540

PW na forum.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam , grafik nic nie zrobił a już żądał zaliczki. 

Dokładnie dobrze Michał piszę , 

Również nie polecam ponieważ osoba nie jest godna zaufania :)

Ale życzę powodzenia . 

478.jpg

Opublikowano

@Spotted

Nie zamieniłem z tobą ani zdania więc nie wiem dlaczego tutaj wgl piszesz że jestem niegodny zaufania? To rzecz normalna, że w dzisiejszych czasach żąda się zaliczki, zrobiłem belkę, przedstawiłem ją, IngramMT2 ja zaakceptował a jak zacząłem pisać o zaliczce to już bul wers. :)

edit

@down

Ja również życzę powodzenia przy stawianiu serwera :) Pewnie prace idą pełna parą skoro zleciłeś aż 3 grafikom zrobienie prezentacji :)

Opublikowano

@IngramMT2

hah :) Przecież zrobiłem projekt belki a ty go zaakceptowałeś :) Miałem dorobić jeszcze małą, no ale za dużo kombinowałeś i tak wyszło :(

Projekt belki , i to jeszcze nie związany z serwerem Gratulację !

Weź człowieku się ogarnij i dopiero pogadamy . 

No nic , tak jak Spotted życzę powodzenia :)

478.jpg

Opublikowano

To jest normalne, że grafik oczekuje zaliczki. Jest to zabezpieczenie, gdyby nagle klient zrezygnował. W końcu coś musi zrekompensować mu ten czas poświęcony na wykonanie projektu. Zwłaszcza, że potrafi to zając od kilku ładnych godzin do kilku dni w zależności od zlecenia.

Ja polecę. Mimo, że w branży mt2 dopiero zaczyna, to znam jego zdolności (robi przepiękne tagi <3), więc zmysł estetyki i wiedze posiada. Wystarczy mu już tylko nabrać doświadczenia w tej kategorii :)

Opublikowano

W sumie mogę polecić, lecz co do grafiki dot. metina musisz się dużo podszkolić aby cała grafika miała ten styl :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To jest normalne, że grafik oczekuje zaliczki. Jest to zabezpieczenie, gdyby nagle klient zrezygnował. W końcu coś musi zrekompensować mu ten czas poświęcony na wykonanie projektu. Zwłaszcza, że potrafi to zając od kilku ładnych godzin do kilku dni w zależności od zlecenia.

Ja polecę. Mimo, że w branży mt2 dopiero zaczyna, to znam jego zdolności (robi przepiękne tagi <3), więc zmysł estetyki i wiedze posiada. Wystarczy mu już tylko nabrać doświadczenia w tej kategorii :)

Zgadam się z Tobą w 100%, biorąc na ten przykład stronę dla MPCforum, zaliczkę mi zapłacili stronę wykonałem i nie otrzymałem reszty pieniędzy, więc oni nie dostali strony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jestem hejterem, ale moim zdaniem te belki są trochę słabe i niestety patrząc po nich to... 

Opublikowano

Pozytywnie!

Właśnie zakończyłem współpracę z tym użytkownikiem.

Jestem bardzo zadowolony, bo spełnił wszystkie moje wymogi i uporał się z tym w ciągu kilku godzin.

Polecam!

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...