Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameMiner pytania

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam parę pytań co do tej strony.

1. Jak zdobywać poziom

2. Dałem cd-key z gry (wystawiłem) zgłosiły się 4 osoby i kończy się za 10 godzin, a gdy wbijam w profilu na Giveaways created to wyskakuje mi że mam 0.

3. Jak zdobyć te klucze do drewnianych skrzynek

4. Skąd brać złoto

5. Grałem Giveaways entered: 201 czyli 201 razy grałem i ani razu nie wygrałem. Mam jedynie jakieś Finished,Active i Prize has been sent jak najłatwiej wygrać ?

6. Czy Prize has been sent oznacza wygraną ? Jeśli tak to gdzie mam klucz w won giveaways nic nie wyskakuję.

7. Opłaca się kupować golda ?

8. Jakieś inne strony podobne do tej ?

9. Mam coś takiego jeszcze giveaway.state.PENDING co to znaczy

Tyle pytań. Wiem trochę dziwne oraz sporo ich niestety mało wiem o tej stronie tzn. ledwo co. Mam odblokowane już 3 zadania ale poziom ciągle nie zwiększa się. W czym problem ?

Opublikowano

Ja jeszcze dodam jedno pytanie, skąd oni wiedzą o tym że daje fałszywe giveawaye? Dali mi za to bana. Przecież każdy kto ode mnie wygrał może zaznaczyć, że klucz jest fałszywy bo jest np. złośliwy. Skąd więc o tym wiedzą? Poza tym nie mogą sami sprawdzić czy klucz jest poprawny bo by go zaktywowali zamiast tego kto wygrał.

Opublikowano

1. Robiąc rozdawania.

3. Kupuje się za złoto bodajże.

4. Za realny hajs lub za to że ktoś się zarejestruje z Twojego linku i ma powyżej jakiejś tam wartości gry na steam.

5. Uczestniczyć w rozdawaniach które mają małą liczbę osób i szybko się kończą.

6. To oznacza że nagroda została wysłana, jeżeli nie masz nic w wygranych to znaczy że nic nie Ty wygrałeś.

Opublikowano

1. Tworzysz giveawaye - im więcej wart giveaway, tym więcej expa

2. Zaraz po stworzeniu giveawayu pojawia się on w zakładce Giveaways Created, może pojawi się tam z opóźnieniem

3. Kupujesz je za golda

4. Kupujesz za prawdziwą kasę, lub czerpiesz 50% ze stworzonych giveawayów

5. Żeby wygrać, trzeba grać. Bądź cierpliwy.

7. Jak nie szkoda ci kasy, to warto, można wygrać bardzo dużo.

8. SteamGifts

9. Znaczy to, że giveaway jest nierozstrzygnięty

10. Logujesz się tam przez Steama, więc wiedzą czy ktoś dodał grę, czy nie po otrzymaniu klucza, jeśli nie, zgłosił to i klucz nie działa banują.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A jak ktoś zgłosił, że nie działa mimo iż działa, bo np. jest złośliwy, to też banują konto? Chyba jednak muszą mieć inną metode, bo co chwile ktoś by był banowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...