Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Client] Mpcclient! + Screen

TornadoKoX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daj sobie siana koleś gówno zrobisz i nikt Ci nie pomoże

mów za siebie, to że ty nie dorównasz, a nawet przewyższysz to nie znaczy że nikt nie będzie potrafił

Dzieciak 12 letni się odezwał myśli ze jak Tuty na YT robi to jest dobry, ty sam mądralo nie dorównasz

Dodał byś jakieś oryginalne tło logowania, albo banner MPC.

Zobaczę może ten klient mnie mile zaskoczy ;], może będzie to pierwszy dobrze zrobiony polski klient

House M.D. For Ever Fan

800236206.png

242decb88f776654med.jpg

House_MD1.jpg

Opublikowano

no jasne -

"opóźni się ponieważ czekam aż jakiś nobek wstawi cos co bede mógł wstawić do klijenta bo narazie nie ma"

o to w tym chodzi nie?

walą mnie --usy możecie sobie stwiać ile wlezie

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

em... Tornadokox czemu piszesz w liczbie mnogiej? ^^

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

Dzieciak 12 letni się odezwał myśli ze jak Tuty na YT robi to jest dobry, ty sam mądralo nie dorównasz

Zobaczę może ten klient mnie mile zaskoczy ;], może będzie to pierwszy dobrze zrobiony polski klient

Dla twojej informacji Gówno Wiesz i Gówno pierdolisz, masz jakieś problemy że zaraz od dziecka wyzywasz? Może dlatego że sam nim kurwa jesteś? Najpierw popatrz na siebie, potem wypisuj głupoty z dupy wyciągnięte

Neo opanowują Polskę ...

Opublikowano

Dla twojej informacji Gówno Wiesz i Gówno pierdolisz, masz jakieś problemy że zaraz od dziecka wyzywasz? Może dlatego że sam nim kurwa jesteś? Najpierw popatrz na siebie, potem wypisuj głupoty z dupy wyciągnięte

Opublikowano

Super filmik ...

Nowa atlantyda? ona jest z polskiego metina+oświetlenie z pla

Te moooby było widać nawet na metku 2008 plu...

Tekstury podłoża od szwabów - może wykaż trochę własnej pracym jak już chcesz klienta robić,

co to za robienie na zasadzie "od kogoś"

Opublikowano

Co wy chcecie chlopak sie stara ;p porzadnego klienta zeby zrobic samemu nie wystarczy tydzien ani miesiac ;p wiem to na wlasnym przykladzie ;p ja juz swojego robie ponad pol roku ;p i w 70% sam zrobilem ;d jeszcze dopieszczam szczegoly, jak skoncze go i wrzuce nie wiem kiedy ale skoncze... ( narazie 2,5GB wazy ) to oczka wam zbieleja. Pozdro

xfz40l.jpg

Opublikowano

Tobie ZAWSZE Cos NIE Pasuje

Bo DragonMT2 to dziecko NEO myśli że jak ma własnego serwa i robi tuty to jest Super NEO KID

Czekam aż ten Klient wyjdzie ;] A Atlantyda to weź inna a nie z PL

Mam nadzieję ze będzie banner MPC na ekranie wyboru serwera

House M.D. For Ever Fan

800236206.png

242decb88f776654med.jpg

House_MD1.jpg

Opublikowano

Bo DragonMT2 to dziecko NEO myśli że jak ma własnego serwa i robi tuty to jest Super NEO KID

Czekam aż ten Klient wyjdzie ;] A Atlantyda to weź inna a nie z PL

Mam nadzieję ze będzie banner MPC na ekranie wyboru serwera

Gówno wiesz i pierdolisz neodzie co ci do twej pustej głowy przyjdzie. ja jedynie chcialem go uświadomic że gówno zrobi a takie branie od kazdego i metina pl zasada ctrl+v jest żałosne

Co do serwa to ja kurwa mialem w październiku a teraz co mamy kurwa? Kwiecień warchlaku więc myśl co piszesz Dziękuje dobranoc

Opublikowano

Grafika to z Ciebie nie bedzie sądzac po tych okanch logowania etc..

Tylko wstydu mpc forum narobisz .

Jak to ma byc client mpc to powinin pokazywac najlepsze walory forum

54585309939136444418.png

Opublikowano

hehe UP

A Nie Kopiowane Z Neta Jak Przy Tym Co Sam Zrobiles.

Tak, a co ja niby robiłem kopiując z neta? co do twojego postu nie będe się ciągnął w dalszą dyskusje osobie wyzywającej od dziecka ... Jeśli juz od tego zaczynasz to raczej sam nim jesteś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...