Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Client] Mpcclient! + Screen

TornadoKoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No To Lecimy!

Client Jest W Polowie Ukonczony!

Zostaly Jeszcze Skille i Budynki!

Co W Cliencie? :

-Nowy Wyglad NPC i Budynkow

-Nowe Zbroje,Skille,Polysk Broni!

-Konie Z Gwiazda A W Niej Napis MPC

Chcecie Cos Zmienic?

Pisac Posty!

Strona Clienta:

www.mpcclient.yoyo.pl

Pierwszy Screen Z Clienta:

cliencik.jpg

Pozdro!

MrTornadokoX!

bewitched_ehqsaha.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten obrazek naprade duzo jest zwiazany z MPC dobra nie bede się kłócił mi sie obrazek logowania nie podoba kazdy ma inny gust

sygnaz.jpg
Opublikowano

@2up mi też

może sie źle zrozumieliśmy ale dobra z tym

zostawiam ten temat innym userom

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Zrobiłem coś takiego (niezbyt się namęczyłem ^^)

mpco.jpg

To się nadaje i na logowanie, i na wybór postaci, trzeba tylko zapytać Kokosza o zgodę i jak ci się podoba możesz go włożyć... Ale jest problem, Kokosz nie czyta PW od zwykłych userów :/ Może jakiś modek będzie na tyle miły i wyśle ^^

@DOWN: Za dużo edycji obrazka ^^ (domyślnie ta przeźroczysta "płytka" wychodzi z lewej strony) Poza tym na środku zasłaniałoby ją wybieranie serwera.. tak to wygląda w praktyce (z serverinfo.py i loginwindow.py jakiegoś moda) :

mpcb.jpg

EDIT

mpc2.jpg

(podziękowania dla MrOMGWTF)(chciałem w tym białym tekście umieścić "by TornadoKoX" ale to byłoby nie fair w stosunku do innych autorów clienta)

Opublikowano

Raczej niewypał ... Nigdy nie dorównasz klientom Elite Pvpers

Dodał byś taka grafikę podłoża jak na PL z 2010

House M.D. For Ever Fan

800236206.png

242decb88f776654med.jpg

House_MD1.jpg

Opublikowano

To jest glupkowate ten caly temat i ten caly klient .Ludzi raczej interesuja nowe oryginalne skile ,wyglady itemow ,nowe moby ... nowe mapki a nie ze podmieniles obrazki logowania i

tla wyboru postaci bo tyle to mozna zrobic w 2 min ... tlo logowania jest z grafik google wiec wogole zal.pl daruj sobie ta zenade.Najlepiej nastepnym razem napisz jak bedziesz mial cos ciekawego bo teraz to "chyba se jaja robisz".

Opublikowano

ten klient jest <bez komentarza>

Mówisz że resztę chcesz pokazać później? Coś mi się wydaje, że reszta to będą połączone modyfikacje zrobione przez innych userów. Zakres Twoich umiejętności widać po tle logowania. Pokaż co masz nad czym pracujesz... A nie walisz tekstem "reszta to niespodzianka"... Ja już wiem czego się spodziewać - niewypału...

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

A mnie wali czy to opublikujesz czy nie. Tylko uważam, że szkoda czasu...

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

Nie podoba się dopisek "by TornadoKoX" jak to ma być projekt osób które miały udział w tworzeniu tego. A w połowie to bym nie powiedział...

I strona nie działa...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

daj sobie siana koleś gówno zrobisz i nikt Ci nie pomoże

Raczej niewypał ... Nigdy nie dorównasz klientom Elite Pvpers

Dodał byś taka grafikę podłoża jak na PL z 2010

mów za siebie, to że ty nie dorównasz, a nawet przewyższysz to nie znaczy że nikt nie będzie potrafił

Opublikowano

Czekam z niecierpliwoscia ; ]. Podobno dzisiaj wersja BETA <jupiiii>... Dodajcie równierz Zooooombieeeee ; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...