Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, 

Chciałbym się zapytać jak idą wam postępy na rankedach z BoL'em. Ja aktualnie jestem w D1 82LP grając ADC only. 

Jakby ktoś chciał wiedzieć czym wygrywać to polecam ADC + Reborn + Pro Series Marksman + Evadee = nie ma chu** we wsi żeby przegrywać gry mająć chociaż troche oleju w głowie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Siemanko, 

Chciałbym się zapytać jak idą wam postępy na rankedach z BoL'em. Ja aktualnie jestem w D1 82LP grając ADC only. 

Jakby ktoś chciał wiedzieć czym wygrywać to polecam ADC + Reborn + Pro Series Marksman + Evadee = nie ma chu** we wsi żeby przegrywać gry mająć chociaż troche oleju w głowie.

Pozdrawiam :)

Pro Series Marksman jest free, paid, vip ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

A z Revamped idzie coś ugrać?

Revamped jest nie updejtowany od dawna dawna dawna , wątpie żeby to miało sens. Grasz na BoL'u czy na fixie?

Opublikowano

lol i tak nikt z was nie wbije nigdy chall na bolu prucz mnie i nidzgorka (i nolifera) kapa

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Pro Series Marksman to skrypty do każdego ADC - do tego używasz SAC'a do orbwalka i masz za mocno .

Czym kerrować??? 

TWITCH, TRISTANA , EZREAL , JINX - z tymi pickami wygrywasz 90% gier kiedy masz w miare ogarnietego supporta. 

Opublikowano

mma luj reborn w c**j

Reborn + Vayne wystarczą do D1, lel

mma lepsze wiem co mowie markoly nie cfaniakuj bo usune ci gud repo spod skryptow na bol forum????

pozatym na high elo na wescie vayne ciezko wejsc w teamfight zeby pozabijac wszytkch kapa

Opublikowano

Vayne jest do dupy na BoL'u w porównaniu do Jinx czy Twitch'a bo nie masz dominacji lini w early. Zagraj sobie Twitchem i buduj Botrk-> Phantom -> LW -> GA -> IE .

Niedość ,że w teamfightach robisz rozpie**** stojąc jak Xerath to jeszcze w dodatku masz perfect orb walka a to na twitchu ma za mocno.

Opublikowano

Vayne jest do dupy na BoL'u w porównaniu do Jinx czy Twitch'a bo nie masz dominacji lini w early. Zagraj sobie Twitchem i buduj Botrk-> Phantom -> LW -> GA -> IE .

Niedość ,że w teamfightach robisz rozpie**** stojąc jak Xerath to jeszcze w dodatku masz perfect orb walka a to na twitchu ma za mocno.

nie jestes d1 z tym buildem napewno nie XDDDDDDDD

Opublikowano

jestem jestem :) i mam 74 % win ratio twitchem na 49 gier 

No to polecam jeszcze raz ogarnąć build, bo IE na końcu to debilizm.

IE/BotRK -> (tutaj zależy co pierwsze wziąłeś, jak IE to BotRK) -> Phantom -> LW/Banshee -> sytuacyjnie. Insta win na twitchu jak masz brain.lua

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

No to polecam jeszcze raz ogarnąć build, bo IE na końcu to debilizm.

IE/BotRK -> (tutaj zależy co pierwsze wziąłeś, jak IE to BotRK) -> Phantom -> LW/Banshee -> sytuacyjnie. Insta win na twitchu jak masz brain.lua

Na bolu nie budujesz buildów takich jak budujesz normalnie , masz perfect orbwalka na twitchu więc odrazu maksujesz attackspeed żeby zrobić jak nawięcej dmgu cofając się. 

Na innych adc i owszem , na tristanie odrazu budujesz IE , na Jinx to samo ale na twitchu na bolu najlepiej zbudować attackspeeda , mając ~2.5as po stealthie robisz taki rozrdol że głowa mała

Opublikowano

co to jest te "reborn" w czym to pomaga ? i do czego śłuży ?

jest to skrypt ktory sam carruje gre. niby.

pisze niby bo ja jeszcze nie uzywalem ;)

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...