Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skrypty na życzenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym abyś napisał skrypt na menu serwera :) Nie posiadam serwera ale chce sprawdzić twoją wiedze ;)

Opublikowano

To będzie coś trudniejszego.

Chodzi mi o skrypt na lvl (które bd się pokazywać w pasku z lelvelem expa), level będzie się nabijać moba ze specjalną nazwą np. za zombie o nazwie Krol bd dawać 1.1 expa a za zombie o nazwie Boss bd dawać 10expa i po zabiciu moba zwyczajnego by nic nie dawało expa. Także chce by po zabiciu moba specjalnego (z nazwą) wyświetlał się na chacie napis ile mi brakuje do lvl; a na każdy lvl potrzeba było coraz więcej expa. I lvl gracza wyświetlał się obok jego nicku a także na tabie. I ważne, żeby lvl nie tracił po dednięciu. Jak to napiszesz jesteś kolo.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Skript na zasadzie motd z essentials, tak żeby pokazywał się po zalogowaniu ale tylko dla vipa, a i jeszcze żeby była do niego komenda jakby chciał coś sprawdzić.

Tylko po zalogowaniu a nie przed. Ja używam AuthMe jakby co

55jk0m.jpg

Opublikowano

Witam potrzebuję skrypcik na MobHealth (wiesz o co chodzi pojawia się ile danemu graczowi odebrałeś demage a ile mu pozostało) chciałbym aby on był spolszczony w 100% Dziękuje ! INFO NA PW !

Opublikowano

Witam! dzisiaj was prosze o napisanie skryptu co w intrze można zobaczyć na tym filmiku:

https://www.youtube.com/watch?v=flC7q3POYc0

Tam jak się pojawią te efekty się pojawiły

Potrzebe pluginy to chyba WildSkript

tak napisałem bo mam taki temat o nikt nie odpowiada

Opublikowano

A możesz zrobić że pod tab jak się wyświetla lista graczy to (gracze z gildi są na zielono,a gracze sojuszniczej gildi na fioletowo)?

Opublikowano

@Up1Nie rozumiem. Podaj jakie efekty to są, bo oglądnołem to intro i widziałem jak sie tylko nietoperki pojawiły to o to ci chodzi ?

@1361622928-U485574.pngup2 Na jakie questy dokładniej ?

Mam serwer SkyBlock. I chcę aby był tam np. 1 Quest

1. Wykop 30x cobla: Nagroda 5 Befsztyku

2. Wykop z cobla lub kamienia jednego diax'a (będzie drop...): Nagroda Skrzynia.

1,2- są to tylko przykłady które możesz wykorzystasz...

Q7UQgWE.png

Opublikowano

No bez jaj. To mają być skrypty?

Napisz może napisz skrypt na takie coś kozaczku: 

619251405512246829937.jpg

(Moja robota ^^)

Opublikowano

Nie działa ;/ błąd w linijce login

#Permission "motd.vip"

command /login:
    trigger:
        if player has permission "motd.vip":
        wait 1 real second
            send "==========================="

coś dziwnie piszesz te skrypty.. w jednym jest trigger, w drugim nie ma, w jednym jest on command, w drugim command, w jednym dobrze taby, w drugim źle..

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...