Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko bo skoro start ma być 1 sierpnia to coś już musi być gotowe :) Może jakieś ssy?

Nie chcę na razie pokazywać zbyt dużo, więc na zachętę wrzucam zdjęcia wysp dla Gracza oraz VIPa:

Gracz:

post-800763-0-34136500-1405687478_thumb.png

post-800763-0-51954200-1405687499_thumb.png

post-800763-0-97118600-1405687515_thumb.png

VIP:

post-800763-0-65836800-1405687536_thumb.png

Opublikowano

Wyspy wyglądają w niepełni symetrycznie, chodzi o to czy vip nie ma przez przypadek mniej dirta niż gracz?

@Edit

[*] Niestandardowe wyspy [*]
Koniec z dirtowym klocem i drzewem.
Nasze wyspy to coś więcej!

Nie widzę nowości

Opublikowano

Wyspy wyglądają w niepełni symetrycznie, chodzi o to czy vip nie ma przez przypadek mniej dirta niż gracz?

@Edit

[*] Niestandardowe wyspy [*]
Koniec z dirtowym klocem i drzewem.
Nasze wyspy to coś więcej!

Nie widzę nowości

Wyspa VIPa jest 2 razy większa, są zaokrąglone, lubię minimalizm więc taki jest styl wysp. Ekhem, jeżeli twoim znaniem nasze wyspy to to samo co to:

XJXBE.jpg

to powinieneś się zgłosić do okulisy :D

Opublikowano

Po prezentacji idzie wywnioskować, że serwer będzie w miare ogarnięty, lecz wiadomo że autorskich pluginów nie będzie.. są to tylko i wyłącznie skrypty, ale ja nie mam nic do tego. Pozdrawiam i życze powodzenia.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Po prezentacji idzie wywnioskować, że serwer będzie w miare ogarnięty, lecz wiadomo że autorskich pluginów nie będzie.. są to tylko i wyłącznie skrypty, ale ja nie mam nic do tego. Pozdrawiam i życze powodzenia.

Skrypty? Ty to potrafisz poprawić humor. 3 programistów Java z tego forum właśnie pisze pluginy ;)

Opublikowano

ja tam z chęcią się na beatera(beta tester) zgłoszę :) Na serwer na pewno zawitam. Po prezce wnioskuję, że serwer będzie ogarnięty, więc graczy mam nadzieję, będziecie mieć dużo. Jeżeli serwer wystartuje, a będzie ciekawy to zrobię prezki na innych forach.

;)

Opublikowano

Mam nadzieje że ekonomia jest przemyślana a nie że w dwa dni zarobie 5mln ale postawienie enchantu kosztuje 10milionów tylko aby to działało dobrze :)

Opublikowano

Na czym server będzie zarabiał jak wszystko jest za darmo ?

@HejterskiPL

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Na serwer za witam bardzo chętnie. Jeśli start jest 1 sierpnia to wielka szkoda :( Mam nadzieje iż exp będzie leciał szybko tak samo jak diaxy ^^ I w dodatku powinieneś wgrać coś takiego jak claim naszego obiektu dajmy na to 50x50. Ale kosztuje to dużo. Ale jest to nasze i nikt nie może tego niszczyć chyba, że dodamy go do listy zamieszkałych graczy danej wyspy. Co Ty na to HejterskiPL ?

Opublikowano

nie mogę się doczekać!!! :) bardzo zachęciłeś po prezce 

kiedy start? :)

Na dole prezki jest napisane.

Na czym server będzie zarabiał jak wszystko jest za darmo ?

@HejterskiPL

Jest napisane, że będzie ItemShop.

Na serwer za witam bardzo chętnie. Jeśli start jest 1 sierpnia to wielka szkoda :( Mam nadzieje iż exp będzie leciał szybko tak samo jak diaxy ^^ I w dodatku powinieneś wgrać coś takiego jak claim naszego obiektu dajmy na to 50x50. Ale kosztuje to dużo. Ale jest to nasze i nikt nie może tego niszczyć chyba, że dodamy go do listy zamieszkałych graczy danej wyspy. Co Ty na to HejterskiPL ?

Cuboidy to przecież normalka na SkyBlocku... Nie można niszczyć na czyichś wyspach :)

Opublikowano

Otworzcie juz serwer ^^

Bedzie dostep do komendy /tpa

Czy bedzie ranking wysp? 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...