Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, nie mam pojęcia, którą subskrypcję bota wykupić. Może któryś z użytkowników forum używa jakiś botów do Wowa i jest mi w stanie określić mniej więcej, jaki bot jest aktualnie najlepszy pod względem możliwości oraz ceny.
Przeszukałem Google i sprawdziłem kilka stron z botami (opiszę 2 z nich, może komuś się przyda), lecz nie wszystkie opisują pełne możliwości bota, tylko w skrócie. Mi natomiast chodzi o szczegóły.

WRobot autorzy: MMORobot
wrWindowDiapo.gif

Jedna z pierwszych ofert na którą się natknąłem to WRobot - dużo możliwości i najniższa cena, ale czy warto?
Cena dla 1 sesji: ~4,50€/1 miesiąc; ~25€/dożywotnio. Możliwości bota:

• Quest Bot (levelowanie postaci przez Questy)
  • Gathering Bot (zbieranie minerałów i ziół)
  • Honor Bot (czyli inaczej Batteground Bot, można połączyć z innymi botami podczas kolejki)
  • Grinding Bot (levelowanie postaci na mobach i zbieranie z nich lootu)
  • Pets Bot (Pets Battles, levelowanie petów)
  • Fishing Bot (łowienie ryb)
  • Party Bot (pomaga liderowi grupy jako DPS lub Heal)
  • WRotation (rotation bot)
  • Archaeologist
  • Pełna automatyzacja (bez profili)
  • Harmonogram (proste planowanie, co-jak-gdzie i kiedy)
  • i inne pomniejsze dodatki pomagające przy grze...

Po namysłach wreszcie wybrałem tego bota. Powodem zakupu była niska cena. Po kilku dniach użytkowaniach stwierdzam, że kasa nie przepadła w błoto. Posiadają bardzo dużą bazę profili oraz fight class. Najbardziej z wszystkich spodobała mi się opcja Automatic - pozwala to biegać po mapce i zbierać minerały/kwiatki, bić moby, a przy tym używać skinningu...

Końcowa ocena to piątka z małym minusem - mimo dużej bazy, autobota i niskiej ceny, wciąż czegoś mu brakuje do ideału (czyli do 6), być może uboga baza do questbot'a? Zarejestruj się.

The Noob Bot autorzy: The Noob Company
3287914054068891211001.jpg

Po wpisaniu w Google frazy "mists of pandaria bot" w oko rzuca się właśnie ten bot. Co w nim ciekawego? Na pewno to, że wykupując jakąkolwiek subskrypcje dostajemy nielimitowną ilość sesji. Większość producentów także ma to w swojej ofercie, lecz za tę opcję trzeba dodatkowo zapłacić. Cena: ~7€/1 miesiąc; ~45€/dożywotnio. Możliwości:

• Archaeologist
  • Battegrounder (farmienie honoru, możliwości dołączenia na BG jako DPS/Heal/Tank)
  • Damage Dealer (DPS your target)
  • Gatherer (farmienie minerałów i ziółek)
  • Quester (farmienie questów)
  • Grinder (farmienie mobów)
  • Healbot (leczenie, siebie/party/raid)
  • FIsherbot (łowienie ryb)
  • Minimap Tracker (tracking na minimapie)
  • Profile Manager (zbiór profili wszystkich produktów/botów od Gatherera do Questera)
  • Prospect & Milling features

Jeśli ktoś z was posiada jakiekolwiek informacje na temat innych botów lub tych które opisałem to niech zapoda w tym temacie ;).

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ani jeden ani drugi, honorbuddy najlepszy.

probowalem ostatnio noob bota to nie robi nic procz latania na fm jak idiota.

a honorbuddy robi wszystko. od questowania po grindowania instancji. ja zostawiam 2 konta na noc i w noc mam 100k golda w kieszeni. i kupca mam ktory odrazu kupuje gold. tak ze kupuj honorbuddy 7 euro za miesiac

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...