Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 3.5k

customdrug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

kupuje nowego kompa do 3,5k żeby starczył na jakieś 5 lat minimum

(do gier)

9nie znam sie na tym, ale żeby wszystkie gierki na ultra chodziły

najlepsze opcje wynagradzam lajkami

Opublikowano

@BedePro szkoda że nie jest to forum typowo komputerowe bo dostałbyś warna za polecanie szrotu/niekompetencje.

Przybliż Nam co to jest Predator bo nie mamy pojęcia.

Zestaw 1. Do podkręcania. Na tym zestawie podkręcisz procesor ale tylko dokupując osobne chłodzenie CPU w innym czasie, lub kosztem 4GB RAMu albo kosztem karty graficznej ale nie polecam. http://www.morele.net/inventory/info/9LOmLA/

Zestaw 2. Nie przeznaczony do podkręcania. Zostało trochę kasy więc można ją przeznaczyć na SSD (jakieś małe na system) albo dla wygody ucha chłodzenie CPU. http://www.morele.net/inventory/info/i2mTSJ/

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAmperoo_PL predator komputer potężny,wytrzymały i mega pro wydajny.

W grach komputerowych  jest on nieśmiertelny przez jakieś 20lat ci służy i to na ultra grafice(ok 700fps)

Są one drogie,ale ich wydajność jest rekompensatą za cenę.

Kolega kupił go za 10tys i mówi ze płakał ze szczęścia jak grał na ultra w bf4 i najnowsze gry

Ode mnie:

Niedość ze ten komputer ma desing to jeszcze jest dla graczy.Jak ja bym miał predatora to chyba był się tez rozbeczał :D

Jak cos to moge podac cene za zestaw gracza i co trzeba kupic

graphic.png

Opublikowano

Rozbeczeć to się można jakiś czas później jak się coś spali z powodu dużych temperatur w obudowie albo zasilacza. To tylko składak z allegro...

PS a w BF4 nic Ci nie wyciągnie 700FPS :) Nawet 3-way SLI z GTX780 Ti

A dla całkowitego zgaszenia: http://stopgotowcom.pl/

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Opublikowano

Ale kolega autor podał cenę 3500zł a nie 10000 ...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAmperoo_PL predator komputer potężny,wytrzymały i mega pro wydajny.

W grach komputerowych  jest on nieśmiertelny przez jakieś 20lat ci służy i to na ultra grafice(ok 700fps)

Są one drogie,ale ich wydajność jest rekompensatą za cenę.

Kolega kupił go za 10tys i mówi ze płakał ze szczęścia jak grał na ultra w bf4 i najnowsze gry

Ode mnie:

Niedość ze ten komputer ma desing to jeszcze jest dla graczy.Jak ja bym miał predatora to chyba był się tez rozbeczał :D

Jak cos to moge podac cene za zestaw gracza i co trzeba kupic

Boże, wybacz temu niekompetentowi bo on nie wie co czyni.

700FPS PRZEZ 20 LAT? NA ULTRA? (he he he, ktoś tu ma bujną wyobraźnię)

Bierz zestaw od @1361622928-U485574.pngAmperoo_PL on podał najlepszy.

PS: Nie kupuje się składaków na alledrogo.

Opublikowano

@Amperoo_PL  mam pytanie czy to na pewno jest najlepsza opcja (ta druga) za 3,5kafla?

+ (nie patrząc na internet) nada się ten komputer do nagrywania i streamowania? 3,5k to cena około, mogę dać 2, czy 3 stówki więcej więc jeżeli to by zmieniło coś to proszę o info :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...